Afdelingsuitje in Enschede

Organiseer je een afdelingsuitje in Enschede voor jouw team van collega’s? Wij hebben verschillende activiteiten voor grote en kleine groepen beschikbaar. Onze afdelingsuitjes organiseren wij vanaf 20 personen. Bij alle afdelingsuitjes die wij aanbieden draait het om samenwerking, teambuilding en de connectie met elkaar aan gaan. Ben je op zoek naar een buitenactiviteit of blijven jullie liever binnen? Bekijk ons aanbod van verschillende afdelingsuitjes op deze pagina. Heb je vragen over een bepaalde activiteit? Neem contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Een afdelingsuitje organiseren in Enschede

Een afdelingsuitje in Enschede organiseren kost veel tijd en vraagt veel organisatie. Allereerst komen de belangrijkste vragen, namelijk met wat voor activiteit maak je het grootste gedeelte van je collega’s blij? Welke dag is het handigst om te kiezen? Waar wil je het organiseren? En dan moet je ook nog eens een restaurant en entertainment boeken. Hoe fijn is het als je iemand kan inhuren om dit allemaal voor je te regelen? Stop met zoeken! Wij bij Uitjesbureau Enschede zijn gespecialiseerd in de organisatie, planning en uitvoering van geweldige afdelingsuitjes in Enschede. Bij ons vind je verschillende uitdagende en teamspirit verhogende games. Wij boeken een unieke locatie inclusief een lunch of diner voor je. Op deze manier hoef je je nergens meer druk om te maken en kun je op de dag zelf ook nog heerlijk genieten van jouw afdelingsuitje samen met je collega’s.

Leuke ideeën voor een afdelingsuitje

Onze afdelingsuitjes vinden altijd plaats in het centrum van Enschede en worden gestart in een sfeervolle horecalocatie. Wij werken samen met verschillende restaurants en evenementenlocaties in Enschede. Wij kennen de leukste plekken en weten precies welke locatie goed past bij jullie wensen. Boek je een stadsspel? Dan zal de horecalocatie alleen gebruikt worden voor de speluitleg, prijsuitreiking en een eventuele borrel. Boek je een dinerspel of een gezellige quiz? Dan organiseren we de hele avond in een besloten ruimte bij een horecalocatie. De besloten ruimte zorgt voor privacy tijdens het spel en hierdoor kunnen jullie ongestoord genieten van een gezellige avond samen met je collega’s.

Speel bijvoorbeeld het altijd spannende Moorddiner. Een dinerspel waarbij je samen met je collega’s een moord gaat oplossen. Inclusief kostuums, script en een heerlijk driegangendiner worden alle deelnemers flink aan de tand gevoeld door de rechercheur van dienst. Welk personage heeft de moord op zijn of haar geweten? Je komt er maar op één manier achter… Liever een vrolijker afdelingsuitje boeken met je collega’s? De altijd hilarische Hou van Holland quiz kan gespeeld worden met en zonder lunch of diner. Verschillende bekende spelrondes komen voorbij tijdens deze Hollandse avond. Wij zorgen voor de Hollandse aankleding en natuurlijk lekkere meezingers! Wil je meer informatie over een afdelingsuitje in Enschede? Wij kunnen altijd een vrijblijvende offerte opstellen, neem contact met ons op.

Onze top 3 afdelingsuitjes

Geheimen van Enschede

Tijdens het afdelingsuitje Geheimen van Enschede deelt de textielstad haar mooiste geheimen met jou en je collega’s! Die geheimen worden natuurlijk niet zomaar prijsgegeven, daar moet je diverse opdrachten voor uitvoerenDe deelnemers gaan in teams op zoek naar de verborgen schatten van Enschede. Dit afdelingsuitje is een spannend, leerzaam en actief stadsspel. Welk team weet de meeste geheimen aan ‘Eanske’ te ontfutselen?

Penoze stadsspel in Enschede

Penoze in Enschede is een afdelingsuitje waar de spanning hoog oploopt! Jij en je collega’s zijn namelijk verstrikt geraakt in de Enschedese onderwereld. Door een aantal bedenkelijke contacten van je werkgever zijn jij en je collega’s plotseling betrokken geraakt bij een zeer omvangrijke drugsdeal. Jullie zijn daardoor in het bezit gekomen van 1000 kilo cocaïne. De missie is helder, zorg dat je zo snel mogelijk van dat Zuid Amerikaanse pretpoeder afkomt.

Sportdag voor bedrijven

De deelnemers voor dit afdelingsuitje verzamelen op de gekozen sportlocatie in of rond Enschede, waarna de speluitleg over de gekozen activiteiten volgt. Als de teams zijn gevormd en de wedstrijdschema’s opgesteld zijn kunnen we van start gaan!  Deze sportieve dag kan op verschillende locaties in of rond Enschede plaatsvinden. Geschikte outdoor recreatiegebieden voor de activiteiten zijn bijvoorbeeld AWA Outdoor Sports Training Center, FITvalley Outdoor en In2sports.

afdelingsuitje organiseren in Enschede

Wil jij graag meer informatie en advies over jullie afdelingsuitje in Enschede? Wij sparren graag uitgebreid met jou over de doelstellingen, wensen en ideeën. Natuurlijk met als enige doel om voor alle collega’s het perfecte afdelingsuitje in Enschede te organiseren. Een dag of weekend waar iedereen nog vaak met veel plezier aan terugdenkt en over spreekt. Neem direct contact met ons op of vul het contactformulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Quizzen voor bedrijven in Enschede

Een quiz organiseren als afdelingsuitje in Enschede is altijd een goed idee! Onze quizzen staan garant voor een geweldige avond vol humor, gezelligheid en leuke, originele en actuele quizvragen. Wij bieden quizzen aan met verschillende thema’s. Ga je voor de traditionele Pubquiz of kies je voor een thema quiz zoals de Ranking your Colleagues quiz? Onze quizzen zijn los te boeken, maar ook als dinerspel of lunchspel of in combinatie met een uitgebreid arrangement. Geef ons je wensen door voor jouw ideale afdelingsuitje en samen met onze event managers organiseren wij een geweldige middag of avond voor jou en je collega’s in Enschede!

Afdelingsuitje in het centrum van Enschede

Ga lekker het centrum van Enschede in tijdens een afdelingsuitje. Combineer een stadswandeling met een stadsspel samen met je collega’s. Je wandelt tijdens een stadsspel ongeveer 5 km door het centrum van Enschede, terwijl je verschillende teambuilding opdrachten uitvoert. Wil je de Voedselbank in Enschede steunen? Als je dit stadsspel boekt, doneren wij achteraf €5 euro per deelnemer aan de Voedselbank. De opdrachten hebben tijdens dit stadsspel alles te maken met maatschappelijke thema’s en natuurlijk de Voedselbank. Op deze manier geef je anderen weer een steuntje in de juiste richting, hoe fijn! Wil je meer informatie over onze verschillende stadsspellen in het centrum van Enschede? Klik op de button hieronder voor meer informatie en vraag een vrijblijvende offerte aan voor het afdelingsuitje wat je aanspreekt!

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen