Dinerspel in Enschede

Met een dinerspel in Enschede combineer je een gezellige avond samen met je collega’s met een teambuilding game in de zomer van 2024. Kies voor een themadiner met spanning of juist gezelligheid. Onze dinerspellen worden tussen de gangen van een diner door gespeeld. Hierdoor is er genoeg tijd om bij te kletsen met elkaar. Een dinerspel wordt altijd in teams gespeeld. Benieuwd wat voor dinerspellen wij allemaal aanbieden? Bekijk ons aanbod op deze pagina en laat je inspireren.

Originele dinerspellen in Enschede

Ben je bezig met de organisatie en planning van een dinerspel in Enschede? Bij ons vind je een divers aanbod van themadiners en dinerspellen. Wij organiseren deze bedrijfsuitjes in een gezellige horecalocatie in het centrum van Enschede. Hebben jullie een eigen of andere locatie in gedachte? Onze spelbegeleider kan ook naar een door jullie uitgekozen locatie komen, zolang er maar een besloten ruimte beschikbaar is! Op deze manier kunnen jullie ongestoord het spel spelen en hebben andere gasten er geen last van. Onze ervaren entertainers en spelbegeleiders zorgen voor genoeg entertainment op de avond zelf. Wist je dat onze dinerspellen ook tijdens een lunch gespeeld kunnen worden? Dit is bijvoorbeeld een goede break van een zakelijke meeting! Lees snel verder voor tips over de leukste dinerspellen in Enschede.

Kies een dinerspel met een passend thema in Enschede

Wij vinden het belangrijk om onze opdrachtgevers te blijven verrassen met nieuwe games. Elk jaar ontwikkelen wij daarom bij Uitjesbureau Enschede nieuwe succesvolle teambuilding activiteiten, zoals originele dinerspellen voor bedrijven. Bij ons vind je het La Casa de Papel dinerspel, waarbij je wordt meegenomen in een virtuele wereld en in de schoenen stapt van de personages van de populaire Netflix serie. Samen met je teamgenoten heb je maar één belangrijk doel en dat is een bank beroven en er ook nog eens mee weg komen. Samen met je teamgenoten deel je 1 VR-bril. De opdrachten bevinden zich in de virtuele wereld én in ‘normale’ wereld, waardoor jullie goed moeten samenwerken en het teambuilding aspect nog meer naar voren komt. Liever een ontspannende Pubquiz spelen tijdens het diner? Kies dan voor ons Pubquiz dinerspel in Enschede. Een gezellige avond waarbij jullie algemene kennis op de proef wordt gesteld. Het is ook mogelijk om de Pubquiz los te boeken zonder lunch of diner. Of toch zoek naar een zomers bedrijfsuitje? Bij ons is er voor ieder wat wils!

Onze top 3 dinerspellen

Charity Dinner Game in Enschede

De Charity Dinner Game in Enschede is een dinerspel, waarbij je samen met je collega’s een overheerlijk diner combineert met het spelen van een uitdagend spel. Jullie steunen hiermee een maatschappelijk doel. Een bedrijfsuitje waarbij een maatschappelijk doel wordt ondersteund noemen wij een MVO-bedrijfsuitjeWij doneren na afloop €5 per deelnemer aan het goede doel.

La casa de papel dinero

Het dinerspel La Casa de Papel is het geschikte uitje voor collega’s die fan zijn van deze Netflix-serie. Tijdens dit razend spannende dinerspel in virtual reality treden de deelnemers in de voetsporen van de hoofdpersonages uit de populaire serie. Slaagt jouw team erin om iedereen op het verkeerde been te zetten? Daar kom je achter tijdens deze levensechte virtual reality escape game in Enschede!

Pubquiz met diner in enschede

Er kunnen maar weinig teamuitjes op tegen een vrolijke avond quizzen in Enschede met je collega’sHet Pubquiz dinerspel wordt tussen de gangen van het diner door gespeeld. De algemene kennis van de deelnemers wordt flink getest met vragen over bekende Pubquiz thema’s zoals actualiteit, sport, muziek, cultuur, film, geschiedenis en sport. Test de algemene kennis van je collega’s.

Dinerspellen en themadiners in Enschede

Wil jij graag meer informatie en advies over jullie bedrijfsuitje en dinerspel in Enschede? Wij sparren graag uitgebreid met jou over de doelstellingen, wensen en ideeën. Natuurlijk met als enige doel om voor alle collega’s het perfecte dinerspel in Enschede te organiseren. Een dag of weekend waar iedereen nog vaak met veel plezier aan terugdenkt en over spreekt. Neem direct contact met ons op of vul het contactformulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Escape Dinner in Enschede

Het Escape Dinner dinerspel in Enschede is een uitdagend en spannend bedrijfsuitje. Tussen de rondes van het spel door, genieten jullie van een heerlijk driegangendiner. De afwisseling van dineren en een spannende game spelen maakt dit dinerspel zeer geschikt als teambuilding activiteit. De opdrachten tijdens de escape game bestaan uit hersenkrakers, raadsels en kennisvragen. Door de vragen op de juiste manier te voltooien krijgen jij en je teamgenoten steeds meer aanwijzingen die leiden naar de uitgang. Verbaas je collega’s met jouw misschien wel verborgen leiderschap talent of misschien ben je wel heel goed met puzzelen en vind jij als eerste alle puzzelstukjes bij elkaar om de escape game op te lossen! Ontdek het tijdens dit dinerspel in Enschede.

Dinerspel in Enschede met Hollandse avond

Met een dinerspel met thema in Enschede heb je gegarandeerd een gezellige avond met je collega’s. Tijdens het Hou van Holland dinerspel komen de bekende spelonderdelen zoals ‘Raad een lied of niet’, ‘Geen Ja Geen Nee’ en ‘het Boodschappenspel’ voorbij. Wij zorgen voor een Hollandse sfeer bij binnenkomst. Ballonnen, slingers en Hollandse meezingers, het zal deze avond aan niets ontbreken! In teams spelen jullie tegen elkaar hilarische opdrachten. Deze avond zullen jullie het zonder Linda de Mol moeten doen, maar onze eigen fantastische presentator zal een avond voor jullie verzorgen die jullie niet snel meer zullen vergeten. Het Hou van Holland spel is ook te boeken tijdens een lunch of borrel.

8.4
Reviews 507 beoordelingen klanten vertellen