Teamuitje in Enschede

Organiseer jij een teamuitje in Enschede voor je collega’s dit jaar? Hoe tof is het om een middag of avond te organiseren waar nog lang over wordt nagepraat? Samen met je collega’s onvergetelijke momenten beleven, dat vinden wij belangrijk tijdens een teamuitje met collega’s. Wil je meer weten over de teamuitjes die wij aanbieden? Bekijk ons aanbod op deze pagina en ontdek de leukste teambuilding activiteiten in Enschede.

Organiseer een teamuitje in Enschede

Wat zijn de voorwaarden waar jou teamuitje in Enschede aan moet voldoen? Wat het antwoord ook mag zijn, wij van Uitjesbureau Enschede kunnen je altijd helpen met de organisatie van jullie perfecte teamuitje! Ga je dit jaar voor een spannende buitenactiviteit? Of blijf je lekker binnen bij een gezellige horecalocatie en speel je een quiz of dinerspel? Onze ervaren event managers kunnen je goed adviseren over een activiteit die past bij jullie wensen, ideeën en doelstellingen. Onze teamuitjes in Enschede zijn verbindend, verrassend en vol met entertainment! Wij bieden ook diverse online teamuitjes aan, heel handig als alle collega’s verspreid zijn over het land. Op deze manier kun je dan toch werken aan de teambuilding!

Originele teamuitjes ideeën in Enschede

Onze originele stadsspellen in Enschede doen het heel erg goed als teamuitje. Tijdens een stadsspel ga je lekker naar buiten en ontdek je samen met je collega’s de highlights van de stad. Wat dacht je van het originele Wie is de Mol bedrijfsuitje in Enschede? Onze Wie is de Mol | The Official Game hebben wij in samenwerking met de makers van het TV programma exclusief ontwikkeld. Wij zijn de enige officiële licentiehouders en daarom vind je alleen bij ons alle waanzinnige films, bekende acteurs, Wie is de Mol tunes, jokers, vrijstellingen en natuurlijk de individuele test die elke deelnemer aan het eind van Wie is de Mol maakt. Ben jij opzoek naar een origineel teamuitje in Enschede, maar heb je nog advies nodig? Wij staan voor je klaar. Neem contact met ons op en wij helpen jou graag met het organiseren van een uniek teamuitje in Enschede.

Onze top 3 teamuitjes

Walking dinner in Enschede

Tijdens het teamuitje Walking Dinner in Enschede combineer je mooie en actieve stadswandelingen met een driegangendiner. Onze Enschedese stadsgids leidt jou en je collega’s rond door de Twentse textielstad. Tussen de wandelingen door geniet je samen van een fantastisch driegangendiner in twee verschillende restaurants. Het personeelsuitje Walking Dinner in Enschede is de perfecte mix tussen actief bezig zijn en culinair genieten!

Moorddiner in Enschede

De deelnemers aan het Moorddiner in Enschede krijgen behalve een driegangendiner ook een probleem op hun borden geserveerd. Tijdens een bruiloftsfeest in het gezellige Enschede is er een moord gepleegd. Er zijn geen getuigen, dus er zijn veel vragen die beantwoord moeten worden. Wie heeft deze moord op het geweten en welke motieven zouden er kunnen zijn? Samen met je collega’s ga je op zoek naar aanwijzingen en aanknopingspunten om de beslissende doorbraak in deze zaak te forceren.

Monopoly streets stadsspel

Strijd tijdens het teamuitje Monopoly Streets om de grootste vastgoedmagnaat van Enschede te worden. Net als bij het bekende bordspel Monopoly, heeft jouw team als missie om de mooiste straten en gewilde toplocaties in bezit te krijgenHet volbrengen van opdrachten tijdens dit stadsspel in de binnenstad van Enschede levert punten op. Met deze punten kun je vastgoed kopen en voor je het weet ben je ineens de grote baas op De Oude Markt of het H.J. van Heekplein.

teamuitjes in Enschede

Wil jij graag meer informatie en advies over jullie teamuitje in Enschede? Wij sparren graag uitgebreid met jou over de doelstellingen, wensen en ideeën. Natuurlijk met als enige doel om voor alle collega’s het perfecte teamuitje in Enschede te organiseren. Een dag of weekend waar iedereen nog vaak met veel plezier aan terugdenkt en over spreekt. Neem direct contact met ons op of vul het contactformulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op. 

Gamification of serious gaming teamuitje in Enschede

Wat is gamification eigenlijk? Bij gamification gebruik je spelelementen om je collega’s te motiveren en hun ervaring te verrijken. Een gamification uitje is daarom ook zeer geschikt als teamuitje in Enschede. Die technieken toepassen in de echte wereld, is waar dit bedrijfsuitje over gaat. Bij gamification staat centraal dat je gedrag wil stimuleren. Gamification is geen spel, het is veel meer dan dat. Het is een manier om je werk uitdagender te maken en aanzienlijk meer werk gedaan te krijgen. Wil je dat (nieuwe) medewerkers kennis maken met de kernwaarden van je bedrijf? Kies dan voor Walk The Talk. Of wil je een leuke introductiedag organiseren voor nieuwe medewerkers? Kijk dan eens bij onze Onboarding Game in Enschede.

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen