Gamification: Onboarding Scenario Enschede

» Uitje » Gamification-onboarding-scenario-enschede

gamification

Verwelkom je nieuwe medewerkers op originele wijze in hun nieuwe werkomgeving! Met de Gamification Onboarding Scenario in Enschede leren de nieuwkomers het bedrijf op een unieke manier kennen. Laat je nieuwe personeel op een interactieve manier kennis maken met het bedrijf door middel van het uitvoeren van opdrachten en het beantwoorden van vragen.

Inclusief

  • Professionele presentator/coach 
  • Beeld- en spelmaterialen van hoge kwaliteit  
  • Prijsuitreiking 
  • Geschikt voor elke locatie 
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

2 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

053 – 760 00 68

Stuur ons een bericht

Introductie voor nieuwe medewerkers | Gamification Onboarding Scenario Enschede

Deze introductie game voor nieuwe medewerkers is zeer geschikt als onboarding. In grote organisaties waar het verloop groot is, is het als nieuwkomer best lastig om je plek te vinden. Tijdens de Gamification Onboarding Scenario in Enschede maken de nieuwe medewerkers op een unieke wijze kennis met het bedrijf, hun nieuwe collega’s én de bedrijfscultuur.

Wat kun je verwachten van de Gamification Onboarding Scenario in Enschede?

Tijdens deze introductiedag in Enschede smelten het zakelijke en het informele gedeelte mooi samen. De dag staat voornamelijk in het teken van het verwelkomen van de nieuwe medewerkers. Via een tablet krijgen de nieuwe medewerkers uiteenlopende vragen en opdrachten die te maken hebben met hun nieuwe baan. Denk hierbij aan kennisvragen over het bedrijf of foto- en video opdrachten, maar denk bijvoorbeeld ook aan mooie welkomstwoorden van de CEO. Op deze dag maken de nieuwkomers op een originele manier kennis met het bedrijf en hun nieuwe collega’s. Door jarenlange ervaring weten wij dat zo’n bijzondere introductiedag een mooie en warme manier is om nieuwe collega’s in te laten stromen binnen hun nieuwe werkomgeving. 

Offerteaanvraag

Wil je jouw nieuwe medewerkers ook zo’n uniek welkom geven in Enschede? Kies voor Gamification Onboarding Scenario en geef je nieuwe medewerkers zo een goede eerste indruk van de organisatie. De dag is geheel naar wens samen te stellen en desgewenst uit te breiden met bijvoorbeeld een uitgebreide lunch, een heerlijk driegangendiner of een gezellige borrel. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan. Dit bedrijfsuitje is behalve in Enschede ook te boeken in andere grote steden zoals bijvoorbeeld Zwolle, Nijmegen en Arnhem

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Professionele presentator/coach 
  • Beeld- en spelmaterialen van hoge kwaliteit  
  • Prijsuitreiking 
  • Geschikt voor elke locatie 
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

2 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

053 – 760 00 68

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen