Teambuilding in Enschede

Organiseer een geweldige teambuilding activiteit voor de collega’s van jouw afdeling! Bij Uitjesbureau Enschede weten wij door onze jarenlange ervaring precies wat werkt. Hoe til je de teamspirit nou naar een hoger niveau? En wat voor teambuilding activiteit blijft echt hangen? Het doel van onze teambuilding activiteiten is om de verbinding met elkaar aan te gaan, grenzen op te zoeken en natuurlijk volop genieten van de middag of avond die je samen met je collega’s hebt. Hierdoor bouw je aan een sterkere connectie, meer vertrouwen en begrip voor elkaar. Ontdek alle teambuilding activiteiten in Enschede op deze pagina.

Teambuilding activiteiten in Enschede

Zit jij in de feestcommissie en is het jouw taak om de jaarlijkse teambuilding activiteit in Enschede te organiseren voor je collega’s. Wij snappen als geen ander hoeveel werk er gaat zitten in de organisatie van een bedrijfsuitje. Je bent helemaal op de juiste pagina belandt! Bij Uitjesbureau Enschede organiseren wij al 24 jaar originele bedrijfsuitjes voor bedrijven. Door onze jarenlange ervaring weten wij hoe je door middel van een uitdagende citygame of dinerspel de teambuilding naar een hoger level kunt tillen. Tijdens onze unieke bedrijfsuitjes staan de verbinding met elkaar aan gaan en samenwerken centraal. Geef ons je wensen door en onze ervaren event managers geven je advies en denken graag met je mee. Samen komen wij tot de perfecte dag van jullie teambuilding activiteit in Enschede!

Teambuilding games met collega’s in Enschede

Wij focussen ons bij Uitjesbureau op het organiseren en uitvoeren van succesvolle teambuilding activiteiten in Enschede. Wij vinden het belangrijk dat de wensen van onze opdrachtgevers goed aansluiten bij de activiteiten die wij organiseren. Wij combineren de leukste teambuilding activiteiten met jullie wensen en doelstellingen. Wij vinden het belangrijk dat er voor elk budget, elke wens en elk doel een geschikte activiteit moet zijn. Of het nu gaat om een spectaculair bedrijfsfeest of themafeest voor de hele organisatie of een groepsuitje met alleen de afdeling waar je werkt? Sportief, actief of juist ontspannend? Het maakt voor ons niets uit. Op deze pagina geven wij je graag een aantal tips met leuke teambuilding activiteiten en ontspannende bedrijfsuitjes. Er is voor ieder wat wils bij Uitjesbureau Enschede!

Onze top 3 teambuilding uitjes

Wie is de Mol in Enschede

Het Wie is de Mol teambuilding uitje in Enschede is een samenwerking met de producenten van het tv-programma IDTV en Uitjesbureau. Hechte samenwerking en opperste staat van paraatheid zijn nodig om de Mol binnen jouw team bovengronds te krijgen. Je speelt het spel in de gezellige binnenstad van Enschede, de grootste stad van Overijssel. Geef je ogen goed de kost en geniet van de fijne omgeving, maar blijf scherp als een pas geslepen mes. De Mol slaapt nooit en loert als een roofdier op elk klein kansje om de teamopdrachten te verpesten.

Expeditie RObinson Enschede

Tijdens deze sportieve teambuilding dag in Enschede stappen jij en je collega’s in de grote schoenen van de deelnemers van het bekende televisieprogramma Expeditie Robinson. Op wie kun je rekenen als het echt nodig is? De teams krijgen verschillende opdrachten die fysiek en mentaal uitdagend zijn en waarmee je voor de winst strijdt. Nauwe samenwerking, goed overleg en creatief denken zijn je sleutels tot succes om de opdrachten te voltooien en zo die felbegeerde overwinning binnen te slepen! Staat jouw team sterk in de schoenen en eindigen jullie als echte Robinsons?

Indoor Pubquiz in enschede

Met het teambuilding uitje Pubquiz in Enschede heb je gegarandeerd een gezellige avond. Hoewel de gezelligheid en de vrolijkheid het belangrijkst zijn ontstaat er, naarmate de quiz vordert, toch een competitieve sfeer. Welk team heeft de breedste algemene kennis? Welk team heeft de meeste feitjes paraat? Bekende Pubquiz onderwerpen als actualiteit, geschiedenis, wetenschap, sport, muziek, literatuur en film komen voorbij. In teams binden jij en je collega’s de strijd aan met elkaar. De Pubquiz in Enschede wordt gespeeld op een teamtablet.

Teambuilding activiteit op maat in Enschede

Wil jij graag meer informatie en advies over jullie teambuilding activiteit in Enschede? Wij sparren graag uitgebreid met jou over de doelstellingen, wensen en ideeën. Natuurlijk met als enige doel om voor alle collega’s de perfecte teambuilding activiteit in Enschede te organiseren. Een dag of weekend waar iedereen nog vaak met veel plezier aan terugdenkt en over spreekt. Neem contact met ons op of vul het contactformulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Teambuilding stadsspellen in Enschede

Met een stadsspel in Enschede kun je de teambuilding heel gemakkelijk naar een hoger level brengen. In teams van 6 tot 8 personen speel je verschillende opdrachten die aansluiten bij het teambuilding uitje wat jullie hebben gekozen. Jullie wandelen door de stad en terwijl je midden in een spannende game zit, kunnen jullie ook nog eens genieten van het prachtige uitzicht in Enschede. Alle teams gaan op pad met een tablet en de benodigde spelmaterialen. Via de gps gestuurde tablet kunnen jullie de opdrachten vinden die verspreid zijn door de stad. Wij bieden verschillende stadsspellen in Enschede aan met diverse thema’s. Ga je de uitdaging aan om binnen een vastgestelde tijd van 2,5 uur te ontsnappen uit de binnenstad van Enschede? Tijdens onze Escape City staat teambuilding en samenwerking centraal. Wil je verborgen verhalen ontdekken? Boek dan onze Geheimen van Enschede als stadsspel. Samen met je teamgenoten kom je achter de leukste en meest interessante verhalen van Enschede. Benieuwd naar onze stadsspellen als teambuilding activiteit? Klik op de button hieronder voor meer informatie en games.

Teambuilding games in virtual reality

Teambuilding in virtual reality is een nieuwe manier van samenwerken, waarbij veel meer komt kijken dan alleen een leuk spel met je collega’s spelen. Door samen te werken in een andere wereld, waar goede communicatie en duidelijkheid enorm belangrijk is, wordt de uitdaging alleen maar groter. Tijdens de VR Dinner Game heeft elke deelnemer een eigen VR-bril. Je speelt niet alleen samen met je eigen tafelgenoten, maar ook tegen de andere teams. Hierdoor wordt de strijd nog spannender en de wil om te winnen nog hoger. Wij bieden ook nog een andere virtual reality game aan als dinerspel met het thema La Casa de Papel. Tijdens deze teambuilding game stapt iedereen in de schoenen van de bekende personages uit de populaire Netflix serie. Heb je zin in een virtual reality teambuilding game met je collega’s? Boek dan snel een van deze twee geweldige spellen en ontdek samen een nieuwe wereld.

8.4
Reviews 507 beoordelingen klanten vertellen