Expeditie Robinson Enschede

» Uitje » Expeditie-robinson-enschede

bekend van TV sportief

Expeditie Robinson in Enschede is een sportief en uitdagend personeelsuitje dat gebaseerd is op het populaire gelijknamige televisieprogramma. Tijdens dit personeelsuitje ga je verschillende fysieke en mentale uitdagingen met jezelf en je collega's aan. Met deze teambuilding dag in Enschede kom je erachter op wie je echt kunt rekenen als het erop aankomt!

Inclusief

  • Professionele instructeur
  • Spelmaterialen van hoge kwaliteit
  • Prijs voor het winnende kamp
  • Geschikt voor grote groepen
Prijs & Details

Vanaf 30 personen

2.5 uur

32.50,- vanaf prijs p.p.

Bij grote groepen is het mogelijk dat wij een vergunning moeten aanvragen. Houd rekening met reis -en transportkosten vanaf Den Haag.

Pers. Prijs
> 70 € 32.50 p.p. excl BTW
40 - 69 € 36.50 p.p. excl BTW
30 - 39 € 38.50 p.p. excl BTW

Onze eventmanager helpt graag!

053 – 760 00 68

Stuur ons een bericht

Expeditie Robinson: een sportieve teambuilding dag in Enschede!

Tijdens deze sportieve teambuilding dag in Enschede stappen jij en je collega’s in de grote schoenen van de deelnemers van het bekende televisieprogramma Expeditie Robinson. Op wie kun je rekenen als het echt nodig is? De teams krijgen verschillende opdrachten die fysiek en mentaal uitdagend zijn en waarmee je voor de winst strijdt. Nauwe samenwerking, goed overleg en creatief denken zijn je sleutels tot succes om de opdrachten te voltooien en zo die felbegeerde overwinning binnen te slepen!

Wat kun je verwachten van het teambuilding uitje Expeditie Robinson in Enschede?

De deelnemers worden verwelkomd bij een van de outdoor sportlocaties in of rond Enschede. Er volgt een speluitleg, waarna de teams worden ingedeeld en het spel van start gaat. Er worden zes verschillende rondes gespeeld waarin steeds een andere uitdaging wacht. De teams nemen het in alle spellen tegen elkaar op, dus je speelt een volledige competitie. Met de opdrachten verdient jouw team punten. Het team dat aan het einde van de dag de meeste punten bij elkaar heeft verzameld worden de glorieuze winnaars van de Expeditie Robinson-dag! Wij zetten de winnaars flink in het zonnetje tijdens de prijsuitreiking. 

Bij Expeditie Robinson denk je misschien aan een tropisch eiland met hagelwitte stranden en een azuurblauwe zee, maar hoe prachtig Enschede ook is, dat heeft de textielstad dan helaas weer niet. De wuivende palmen en de mooie stranden moeten we er zelf even bij bedenken. Deze sportieve dag kan op verschillende locaties in of rond Enschede plaatsvinden. Geschikte outdoor recreatiegebieden voor de activiteiten zijn bijvoorbeeld AWA Outdoor Sports Training Center, FITvalley Outdoor en In2sports. Misschien hebben jullie zelf een locatie in gedachte of kan het spel gespeeld worden bij een outdoor locatie bij het kantoor. 

Het teambuilding spel Expeditie Robinson in Enschede kan geheel naar wens worden samengesteld. Zo kun je deze sportieve dag bijvoorbeeld ontspannen afsluiten met een gezellige borrel, een driegangendiner of met een heerlijke barbecue op locatie? Alle wensen en voorkeuren zijn bespreekbaar om er een fantastisch en sportief personeelsuitje van te maken voor jou en je collega’s.

Kom je met minder dan 30 personen? Dan geldt ons starttarief van €1155,- exclusief BTW.

Expeditie Robinson teamuitje uitbreiden?

Wil je de teambuilding game Expeditie Robinson in Haarlem uitbreiden tot een arrangement? Wij kunnen dit uitje op maat samenstellen zodat jij en je collega's een hele dag kunnen genieten. Wil je graag het spel afsluiten met een gezellige borrel of een heerlijke, verzorgde barbecue? Het is ook mogelijk om te starten met een lunch, zodat jullie met een gevulde maag kunnen beginnen met het Expeditie Robinson teamuitje. 

Offerteaanvraag

Het Expeditie Robinson-spel is hét ultieme teambuilding uitje in Enschede. Dit sportieve uitje staat in het teken van competitie, creativiteit en samenwerking, maar plezier is net zo belangrijk! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan. Dit actieve teambuilding uitje in Enschede is ook te boeken in andere grote steden zoals bijvoorbeeld Zwolle, Arnhem en Nijmegen.

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Professionele instructeur
  • Spelmaterialen van hoge kwaliteit
  • Prijs voor het winnende kamp
  • Geschikt voor grote groepen
Prijs & Details

Vanaf 30 personen

2.5 uur

32.50,- vanaf prijs p.p. ex. BTW

Bij grote groepen is het mogelijk dat wij een vergunning moeten aanvragen. Houd rekening met reis -en transportkosten vanaf Den Haag.

Pers. Prijs
> 70 € 32.50 p.p. excl BTW
40 - 69 € 36.50 p.p. excl BTW
30 - 39 € 38.50 p.p. excl BTW

Onze eventmanager helpt graag!

053 – 760 00 68

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen