Groepsuitje in Enschede

Ben je bezig met de organisatie van een groepsuitje in Enschede? Onze ervaren event managers staan voor je klaar om je te helpen met de beste keuze voor jouw team. Op deze pagina maak je kennis met onze groepsuitjes in Enschede. Wij bieden leuke teambuilding activiteiten aan voor binnen en buiten. Of je nu met 20 of 200 personen bent, het maakt voor ons niets uit! Wij zijn gespecialiseerd in grote groepen. Ontdek onze groepsuitjes in Enschede op deze pagina. 

Organiseer een groepsuitje in Enschede

Ontdek jouw favoriete groepsuitje in Enschede op deze pagina. Bij ons vind je de leukste activiteiten om te doen met je collega’s. Versterk de teambuilding onderling en leer elkaar op een andere manier kennen dan alleen op het werk. Je zult zien dat er een andere connectie ontstaat wanneer je meerdere keren per jaar een leuk groepsuitje organiseert. Wij kijken naar jullie wensen en doelen van de dag en op basis daarvan bedenken wij een passend groepsuitje in Enschede. Kies je deze keer voor een stadsspel of blijven jullie liever binnen tijdens een dinerspel aan tafel? Combineer een groepsuitje met een gezellige borrel achteraf of breiden jullie de dag nog uit met een heerlijk driegangendiner? 

Leuke groepsuitjes ideeën in Enschede

Op deze pagina inspireren wij je graag met leuke groepsuitjes in Enschede. Vaak als je met een grote groep collega’s bent is het lastig om het iedereen naar z’n zin te maken. Wij denken graag met je mee over de mogelijkheden. Wat hebben jullie in het verleden al gedaan? Wat is jullie budget? En waar ligt de interesse van de deelnemers? Zodra we antwoord hebben op deze vragen, kunnen we gaan kijken wat past bij jouw groep van collega’s.

Wist je dat wij het enige evenementenbureau zijn dat het officiele Wie is de Mol bedrijfsuitje mag organiseren? In samenwerking met de producent van het tv-programma hebben wij een hele vette game kunnen ontwikkelen inclusief bekende acteurs, Mol-tunes, jokers, vrijstellingen en natuurlijk de eindtest met 10 vragen over het doen en laten van de Mol. De Mollen worden vooraf door ons benaderd en krijgen diverse speltips hoe zij het beste de opdrachten kunnen saboteren. Spelen jullie liever een dinerspel aan tafel in een gezellige horecalocatie? Ook dat is mogelijk! Ons Moorddiner is een spannende game die gespeeld kan worden met 12 tot 24 personen. Elke deelnemer krijgt een eigen karakter, inclusief script en kostuum. Lukt het jouw gezelschap om de moordenaar te ontdekken? 

Benieuwd naar onze andere groepsuitjes en teamuitjes in Enschede? Hieronder geven wij je nog een aantal tips voor leuke activiteiten om te doen met collega’s. Laat je inspireren en heb je vragen? Neem contact met ons op! Wij helpen je graag verder.

Onze top 3 groepsuitjes

Hou van Holland quiz Enschede

In Enschede, van oudsher dé textielstad van Nederland, spelen we de gezellige Hou Van Holland Quiz. Dit bedrijfsuitje in Enschede is een avond vol verrassingen, waarbij de kennis van Nederland en de Nederlandse cultuur wordt getest. Wat weten jij en je collega’s nou eigenlijk allemaal écht van de Nederlandse geschiedenis, van oudhollandse gebruiken en natuurlijk van het Nederlandstalige lied? Nutteloze feitjeskennis zijn tijdens dit hilarische bedrijfsuitje een zeer belangrijk wapen om jouw team aan de overwinning te helpen! 

Monopoly streets stadsspel

Strijd tijdens het stadsspel Monopoly Streets om de grootste vastgoedmagnaat van Enschede te worden. Net als bij het bekende bordspel Monopoly, heeft jouw team als missie om de mooiste straten en gewilde toplocaties in bezit te krijgenHet volbrengen van opdrachten tijdens dit stadsspel in de mooie binnenstad van Enschede levert punten op. Met deze punten kun je vastgoed kopen en voor je het weet ben je ineens de grote baas op De Oude Markt het H.J. van Heekplein of de Haaksbergerstraat.

Win voor de voedselbank

Tijdens het stadsspel Win voor de Voedselbank Enschede voer je samen met je collega’s in teams verschillende opdrachten uit. Opdrachten die gaan van kennisvragen en foto- en video-opdrachten tot het ontcijferen van codes en raadsels. Tijdens dit groepsuitje zetten wij ons keihard in voor de Voedselbank Enschede. Dit groepsuitje kent alleen maar winnaars. Jij en je collega’s hebben een fantastisch leuke dag en de Voedselbank Enschede kan nóg meer goed werk verrichten van het geldbedrag dat bij elkaar is gespeeld!

Groepsuitjes op maat in Enschede

Wil jij graag meer informatie en advies over jullie groepsuitje in Enschede? Wij sparren graag uitgebreid met jou over de doelstellingen, wensen en ideeën. Natuurlijk met als enige doel om voor alle collega’s het perfecte groepsuitje in Enschede te organiseren. Een dag of weekend waar iedereen nog vaak met veel plezier aan terugdenkt en over spreekt. Neem direct contact met ons op of vul het contactformulier in en wij streven naar een reactie binnen 1 werkdag.

Escape room groepsuitjes in Enschede

Uitjesbureau is de nummer één in Nederland als het gaat om escape room groepsuitjes in Enschede. Onze escape room groepsuitjes speel je niet in een afgesloten kamertje, deze keer is heel Enschede jouw speelweide en daarom zijn onze outdoor escape rooms heel geschikt om te spelen met een grote groep. Ben je nieuwsgierig geworden? Bekijk dan eens onze Escape City! Tijdens dit spannende stadsspel ga je samen met je teamgenoten verschillende opdrachten voltooien om aanwijzingen te verzamelen. De aanwijzingen brengen jullie steeds dichter naar de uitgang van de outdoor escape room. Slechts één steeg, brug of straat leidt jullie naar de uitweg!

Sportieve groepsuitjes in Enschede

Onze sportieve groepsuitjes in Enschede zijn de perfecte balans tussen actief bezig zijn en de teambuilding naar een hoger niveau brengen. Gezonde strijd tussen de teams staat centraal bij een sportief groepsuitje in Enschede. Word jij de ultieme Robinson tijdens Expeditie Robinson? Of heb je zin in verschillende sportactiviteiten tijdens een Sportdag met je collega’s? Bij alle activiteiten zorgen wij voor professionele instructeurs, veiligheid staat bij ons voorop! Kies zelf de activiteiten uit die je wil spelen tijdens de Sportdag in Enschede.

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen