online bedrijfsuitje

Met een online bedrijfsuitje ga je een connectie aan met je collega’s vanaf je eigen bureau, kantoor of huiskamer. Dit is online teambuilding met collega’s! Bij Uitjesbureau Enschede hebben we een ruim aanbod van diverse online bedrijfsuitjes. Deze activiteiten zijn geschikt voor grote en kleine groepen en er is zelfs een mogelijkheid om de uitjes op maat samen te stellen. Laat ons je wensen weten en samen kijken we naar de mogelijkheden om een online bedrijfsuitje te organiseren voor jouw team.

online bedrijfsuitje voor collega's organiseren

Wil je een bedrijfsuitje regelen voor je collega’s, maar wil je dit graag als een online bedrijfsuitje organiseren? Bij Uitjesbureau Enschede hebben we de vetste online bedrijfsuitjes met spanning, grappige thema’s en zelfs op maat gemaakte virtuele teambuilding activiteiten! Een bedrijfsuitje is in onze ogen heel belangrijk om het teamgevoel te versterken en ook om in een andere omgeving weer de connectie met elkaar aan te gaan. Laat ons weten wat je wensen, behoeften en doelen zijn voor jullie online bedrijfsuitje en wij gaan met elkaar aan de slag om een geweldige dag voor jullie te organiseren.

Leuke online bedrijfsuitjes

Heb je jezelf al verdiept in online bedrijfsuitjes of heb je geen idee waar je uit kunt kiezen? Wij helpen je graag op weg en geven je een aantal tips die je kunt meenemen in je zoektocht naar een virtuele teambuilding activiteit die past bij jouw wensen en ideeën. Ga je voor een gezelligheids quiz die alle deelnemers individueel spelen of kies je voor een game waarbij alle deelnemers in teams samen moeten werken om tot de oplossing te komen? Bij alle online teamuitjes die wij aanbieden is er een professionele entertainer die vanuit onze studio zorgt voor genoeg entertainment en gezelligheid. Alle techniek wordt van A t/m Z door ons geregeld! Wil je meer informatie over onze online bedrijfsuitjes? Neem dan contact met ons op.

Onze top 3 online bedrijfsuitjes

Healthy WALK TOGETHER

Hoe organiseer je een leuk teambuilding uitje in Enschede als de werknemers van jouw bedrijf zich overal op de wereld bevinden? Ga allemaal vanaf je eigen locatie tegelijk wandelen en voeg daar een spelelement aan toe. Op deze manier doe je samen aan teambuilding op afstand. Iedere deelnemer downloadt de Healthy Walk Together-app op de smartphone. Vervolgens gaat eenieder vanaf zijn of haar eigen locatie tegelijkertijd op stap.

GEZELLIGSTE ONLINE PUBQUIZ

Deze Online Pubquiz biedt de mogelijkheid om samen iets gezelligs te doen, waar op de wereld de deelnemers zich bevinden. Tijdens de quizrondes komen diverse onderwerpen voorbij. Bekende Pubquiz-thema’s zijn bijvoorbeeld actualiteit, sport, wetenschap, politiek, geschiedenis, literatuur en muziek. Gaat jouw team er met de winst vandoor? Kom erachter tijdens dit gezellige online bedrijfsuitje. 

UNDER PRESSURE ONLINE

Tijdens het online teambuilding uitje Under Pressure is er ineens sprake van een zeer bedreigende situatie. Er ligt een tijdbom op kantoor te tikken en het is aan jou en je en collega’s om samen dat explosief onschadelijk te maken. De tijd tikt gestaag door en dat is absoluut niet in je voordeel. Slaag jij er samen met je collega’s in om door goede samenwerking de bom binnen de tijd onschadelijk te maken?

online teamuitje organiseren

Wil jij graag meer informatie en advies over jullie online bedrijfsuitje? Wij sparren graag uitgebreid met jou over de doelstellingen, wensen en ideeën. Natuurlijk met als enige doel om voor alle collega’s het perfecte online teamuitje te organiseren. Een dag of weekend waar iedereen nog vaak met veel plezier aan terugdenkt en over spreekt. Neem direct contact met ons op of vul het contactformulier in en wij streven naar een reactie binnen 1 werkdag.

Online bedrijfsuitje op maat voor jouw team

Wil je iets anders dan wat je op onze site kunt vinden en kom je er niet helemaal uit? Neem dan gerust contact met ons op en laat je inspireren door onze ervaren event managers. Wij kunnen ook een online spel voor jullie op maat maken, zodat dit online bedrijfsuitje helemaal aansluit bij jullie wensen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een Online Pubquiz met enkel vragen die gaan over je collega’s of bedrijf? Geen enkel verzoek is te gek voor ons!

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen