Personeelsuitje in Enschede

Ben je bezig met de organisatie van een personeelsuitje in Enschede? Hebben jullie iets speciaals te vieren en wordt het hele bedrijf uitgenodigd voor deze dag of gaat het om een jaarlijks personeelsuitje met alleen je eigen afdeling? Het maakt voor ons niets uit. Wij organiseren personeelsuitjes voor grote en kleinere groepen. Wij hebben veel ervaring in de organisatie, planning en uitvoering van leuke teambuilding activiteiten. Ga de verbinding opnieuw met elkaar aan en vergeet de werkstress even. Ontdek onze personeelsuitjes in Enschede op deze pagina.

Personeelsuitje in Enschede organiseren

Het centrum van Enschede is zeer geschikt voor een leuk personeelsuitje met je collega’s. Verdwaal in het bruisende centrum terwijl je een leuk stadsspel speelt of wij reserveren een besloten ruimte voor jouw gezelschap in een van de vele gezellige horecalocaties in Enschede. Boek een van onze dinerspellen als binnen activiteit en ontdek tijdens een heerlijk driegangendiner nieuwe kwaliteiten van je collega’s. Bij Uitjesbureau Enschede bieden wij je een ruime keuze aan van verschillende indoor en outdoor teambuilding activiteiten. Voor groepen collega’s met verschillende interesses vind je bij ons diverse activiteiten. Actie, sportiviteit, ontspanning of juist spanning, bij ons vind je het allemaal! Laat ons je wensen weten en onze ervaren event managers organiseren een geweldige dag voor jouw gezelschap!

Leuke activiteiten voor een personeelsuitje in Enschede

Ben je op zoek naar een leuk personeelsuitje in Enschede? Wij inspireren je graag met een aantal verschillende, leuke tips. Bestaat jouw groep uit sportievelingen die wel houden van een beetje actie en uitdaging? Kies dan bijvoorbeeld voor onze Expeditie Robinson of Zeskamp. Beiden games worden gespeeld in de buitenlucht, bijvoorbeeld in een park, op een stadsstrand of op een eigen locatie. Geschikt locaties voor Expeditie Robinson of Zeskamp zijn AWA Outdoor Sports Training Center, FITvalley Outdoor en In2sports. Tijdens deze sportieve personeelsuitjes draait het om samenwerking, goede communicatie en teambuilding. Speel mentaal en fysiek uitdagende opdrachten die de teamspirit naar een hoger niveau brengen. Wil je toch liever een meer ontspannen personeelsuitje organiseren? Boek dan bijvoorbeeld een van onze stadsspellen of dinerspellen. Voltooi verschillende opdrachten in het centrum van Enschede of aan tafel in een gezellig restaurant. Meer weten over de mogelijkheden van een personeelsuitje in Enschede? Hieronder geven wij je een paar tips, laat je inspireren.

Onze top 3 personeelsuitjes in Enschede

Ontdek de Mol in Enschede

Tijdens het Ontdek de Mol Dinerspel combineer je een razend spannend spel met een heerlijk driegangendinerDe teams werken tussen de gangen van het diner door samen om de opdrachten te voltooien, maar één van de teamleden is een huichelaar. Er zit namelijk een Mol in jouw team die er alles aan doet om de opdrachten te verpesten. Wij benaderen de Mollen vooraf zodat zij goed op de hoogte zijn van alle opdrachten. Hoe snel heb jij de Mol in de smiezen? Of stap jij zelf in de rol van je leven tijdens dit personeelsuitje?

Charity Escape enschede

De Charity Escape is een razend spannend ontsnappingsspel in het gezellige centrum van Enschede. Jij en je collega’s spelen tijdens dit personeelsuitje in teams, er wordt met elkaar gestreden om een zo hoog mogelijk bedrag bij elkaar te spelen voor het door jullie gekozen goede doel. De vragen en opdrachten tijdens deze escape game gaan over de verschillende goede doelen. Hoe meer vragen en opdrachten jouw team goed weet te volbrengen, hoe sneller de uitgang van deze escape game in Enschede in zicht komt.

Be smart citygame enschede

De BE SMART citygame is een personeelsuitje met eigen thema. Elkaar uitdagen, lef tonen, communicatie en samenwerkingdat is waar het om gaat tijdens dit actieve stadsspel in Enschede. Daag de concurrentie uit en zorg dat jouw team als eerste finisht. Gedurende het spel wandel je door de mooie binnenstad van Enschede, De Oude Markt, Het H.J. van Heekplein en de mooie kleine straatjes die je in de binnenstad aantreft. Geniet van al het moois dat Enschede aan je openbaart, maar blijf scherp tijdens dit personeelsuitje!

Personeelsuitje organiseren in Enschede

Wil jij graag meer informatie en advies over jullie personeelsuitje in Enschede? Wij sparren graag uitgebreid met jou over de doelstellingen, wensen en ideeën. Natuurlijk met als enige doel om voor alle collega’s het perfecte personeelsuitje in Enschede te organiseren. Een dag of weekend waar iedereen nog vaak met veel plezier aan terugdenkt en over spreekt. Neem direct contact met ons op of vul het contactformulier in en wij streven naar een reactie binnen 1 werkdag.

Stadsspellen in Enschede als personeelsuitje

Kies je voor een stadsspel als personeelsuitje in Enschede? Bij Uitjesbureau Enschede hebben we een ruim aanbod van verschillende stadsspellen. Enschede is de perfecte stad voor een stadsspel. Een stadsspel duurt gemiddeld 3,5 uur en je wandelt ongeveer een afstand van 5 km, het is dus actief maar niet sportief. In teams ga je op pad met een gps gestuurde tablet. Afhankelijk van welk stadsspel jullie hebben gekozen voeren jij en je teamgenoten verschillende opdrachten uit. Het doel van elk stadsspel is verschillend. Bij het Officiële Wie is de Mol personeelsuitje is het aan jou de taak om de Mol te ontmaskeren, terwijl bij een Escape City het juist de bedoeling is om zo snel mogelijk met je team te ontsnappen uit een gedeelte van de binnenstad van Enschede. Welk stadsspel kiezen jullie? Bekijk ons aanbod door op de button hieronder te klikken.

Maatschappelijk verantwoord personeelsuitje in Enschede

Met een maatschappelijk verantwoord personeelsuitje in Enschede heb je niet alleen een gezellige middag met je collega’s, maar steun je ook nog eens een goed doel! Ga met een voldaan gevoel naar huis aan het einde van deze dag. Wij hebben verschillende personeelsuitjes waarbij mens, milieu en duurzaamheid voorbij komen. Wil je een bijdrage leveren aan de Voedselbank in Enschede? Kies dan voor het stadsspel Win voor de Voedselbank. Speel uitdagende opdrachten en zamel zoveel mogelijk geld in. Met een MVO bedrijfsuitje doneren wij van Uitjesbureau Enschede ook een bedrag van 5 euro per persoon aan het gekozen goede doel!

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen