online teambuilding

Online teambuilding zorgt niet alleen voor een betere connectie op de werkvloer, maar ook onderling tussen collega’s. Met een online teambuilding uitje is het ook voor thuiswerkende collega’s makkelijk om mee te doen! Bij Uitjesbureau Enschede vind je een ruim assortiment aan diverse online bedrijfsuitjes die de onderlinge teambuilding naar een hoger level kunnen brengen. Ontdek op deze pagina een activiteit die past bij jouw team van collega’s.

Een online teambuilding uitje organiseren?

Willen jullie tijdens een online teambuilding uitje lekker ontspannen en lachen of ga je voor actie en sensatie? Het belangrijkste tijdens een online teambuilding spel is verbinding met je collega’s. Met onze online personeelsuitjes ga je op afstand met elkaar samenwerken, wij weten dat dit een uitdaging is, maar door goed naar elkaar te luisteren gaat dat helemaal goed komen. Onze online teamactiviteiten dragen bij aan een positievere sfeer op de werkvloer. Ook als je thuis werkt. Zijn jullie gek op bekende TV-programma’s zoals Hou van Holland en Deal or No Deal? Dan is onze Grote Online TV Quiz Show helemaal iets voor jullie! Wil je liever de kast opgejaagd worden tijdens een bedrijfsuitje? Onze online game Under Pressure biedt deze mogelijkheid. Lukt het jou en je teamgenoten om binnen de tijd de bom onschadelijk te maken? Ontdek het tijdens deze spannende online teambuilding game.

Virtuele teambuilding met collega’s

Ben je er nog niet helemaal uit wat voor virtueel teambuilding uitje je wil boeken voor jou en je collega’s? Er is veel keuze en daarom kan het soms lastig zijn een knoop door te hakken. Wil je graag meer informatie over een bepaald online teamuitje of wil je even sparren over de mogelijkheden en je laten inspireren door onze event managers? Laat het ons weten! Samen komen we tot een leuk online teambuilding uitje op afstand die aansluit bij de wensen van jou en je collega’s. Wil je liever een live personeelsuitje organiseren? Kies dan voor een van onze stadsspellen of dinerspellen in Enschede!

Onze top 3 online teamuitjes

Under pressure - the explosive game

Tijdens het online teambuilding uitje Under Pressure is er ineens sprake van een zeer bedreigende situatie. Er ligt een tijdbom op kantoor te tikken en het is aan jou en je en collega’s om samen dat explosief onschadelijk te maken. De tijd tikt gestaag door en dat is absoluut niet in je voordeel. Slaag jij er samen met je collega’s in om door goede samenwerking de bom binnen de tijd onschadelijk te maken?

gezellige online pubquiz

Deze Online Pubquiz biedt de mogelijkheid om samen iets gezelligs te doen, waar op de wereld de deelnemers zich bevinden. Tijdens de quizrondes komen diverse onderwerpen voorbij. Bekende Pubquiz-thema’s zijn bijvoorbeeld actualiteit, sport, wetenschap, politiek, geschiedenis, literatuur en muziek. Test je algemene kennis met vragen als: Wat is de hoofdstad van Venezuela? Of hoe heette het vorige stadion van FC Twente?

grote online tv quiz show

Samen met je collega’s speel je de gezelligste online quiz van Enschede. Een quiz vol interactie en spanning, waarbij verschillende bekende TV-quizformats voorbijkomen. De Grote Online TV Quiz Show staat onder de bezielende leiding van onze quizmaster. Tijdens de Grote Online TV Quiz Show passeren bekende populaire programma’s als ‘Ik hou van Holland’, ‘De Slimste Mens’ en ‘Deal or No Deal’ de revue. 

online teambuilding met collega's

Wil jij graag meer informatie en advies over jullie online teambuilding uitje? Wij sparren graag uitgebreid met jou over de doelstellingen, wensen en ideeën. Natuurlijk met als enige doel om voor alle collega’s het perfecte online bedrijfsuitje in Enschede te organiseren. Een dag of weekend waar iedereen nog vaak met veel plezier aan terugdenkt en over spreekt. Neem direct contact met ons op of vul het contactformulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Online personeelsuitje op maat

Wil je iets anders dan wat wij op onze website aanbieden of kom je er niet helemaal uit? Neem dan gerust contact met ons op en laat je inspireren door onze ervaren event managers. Wij kunnen ook een online spel voor jullie op maat maken, zodat jullie het perfecte online teambuilding uitje ervaren, dat helemaal aansluit bij jullie wensen. Zelfs tijdens onze online uitjes staat teambuilding bovenaan. Het is ook mogelijk om vragen over jullie bedrijf of organisatie te verwerken in onze quizzen. Hierdoor geef je een persoonlijke draai aan het spel, waardoor er meer verbinding kan ontstaan. Geen enkel verzoek is te gek voor ons! Wil je toch liever een live bedrijfsuitje in Enschede? Bekijk hier alle bedrijfsuitjes.

8.4
Reviews 507 beoordelingen klanten vertellen