De Grote Online TV Quiz Show Enschede

» Uitje » De-grote-online-tv-quiz-show-enschede

online quiz

Is de tijd schaars of is de fysieke afstand simpelweg te groot, maar wil je toch een gezellige activiteit organiseren samen met je collega’s? Dan is de Grote Online TV Quiz Show een perfect online personeelsuitje. Op die manier kun je toch samen met de collega’s een leuk en uitdagend spel spelen. Een online personeelsuitje waarbij samenwerking, humor en plezier voorop staan!

Inclusief

  • Service en organisatie vanuit Uitjesbureau
  • Professionele quizmaster live op afstand
  • App met originele vragen en opdrachten
Prijs & Details

Vanaf 12 personen

1.5 uur

21.50,- vanaf prijs p.p.

Pers. Prijs
> 50 € 21,50 p.p. excl. BTW
20 - 49 € 24,50 p.p. excl. BTW

Onze eventmanager helpt graag!

053 – 760 00 68

Stuur ons een bericht

Gezelligste online personeelsuitje: De Grote Online TV Quiz Show Enschede

Samen met je collega’s speel je de gezelligste online quiz van Enschede. Een quiz vol interactie en spanning, waarbij verschillende bekende TV-quizformats voorbijkomen. De Grote Online TV Quiz Show staat onder de bezielende leiding van onze quizmaster. Tijdens de Grote Online TV Quiz Show passeren bekende populaire programma’s als ‘Ik hou van Holland’, ‘De Slimste Mens’ en ‘Deal or No Deal’ de revue. Uiteraard ontbreken ook de even befaamde als gevreesde koffertjes van ‘Miljoenenjacht’ niet tijdens dit online personeelsuitje! 

Hoe werkt de grote TV Online Quiz Show Enschede?

Gezien het feit dat de deelnemers zich niet fysiek bij elkaar bevinden kan iedereen meespelen. Lekker thuis vanuit de comfortabele fauteuil of vanuit een kantoorruimte. De deelnemers verzamelen zich via een ZOOM- of TEAMS-meeting en worden verwelkomd door onze quizmaster. Elke deelnemer speelt de quiz vanaf de laptop, maar daarnaast moeten de deelnemers ook een speciale Quiz-app op de mobiele telefoon downloaden. De app stuurt de vragen en opdrachten en hierin worden ook de antwoorden doorgegeven.

Na de speluitleg worden de teams gevormd. Als jouw sterrenteam compleet is gaan jullie in vergadering en probeer je samen de opdrachten tot een goed einde te brengen. Samenwerking en goed overleg zijn de sleutels tot succes tijdens deze online quiz en dat maakt het dan ook bijzonder geschikt als teambuilding activiteit.

Na elke TV-quizronde komen alle teams samen voor de tussenstand. Het gezamenlijke onderdeel is het Miljoenenjacht koffertjesspel. Tijdens deze bonusronde krijgen teams die op achterstand staan kans om in te lopen. Hierdoor blijft het spel tot de laatste seconde spannend!

De quiz kan op maat samengesteld worden. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om de quiz te personaliseren met zelfbedachte vragen en opdrachten. Denk hierbij aan vragen die gaan over een jubilaris of een jarige collega. Aan het einde van De Grote Online TV Quiz Show maakt de quizmaster het winnende team bekend.  

Offerteaanvraag

Wil je meer informatie over dit online personeelsuitje? Neem dan contact met ons op en vraag vrijblijvend een offerte aan. Deze activiteit kan door heel Nederland geboekt worden.

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Service en organisatie vanuit Uitjesbureau
  • Professionele quizmaster live op afstand
  • App met originele vragen en opdrachten
Prijs & Details

Vanaf 12 personen

1.5 uur

21.50,- vanaf prijs p.p. ex. BTW

Pers. Prijs
> 50 € 21,50 p.p. excl. BTW
20 - 49 € 24,50 p.p. excl. BTW

Onze eventmanager helpt graag!

053 – 760 00 68

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen