Healthy Walk Together | Digital outdoor teamgame

» Uitje » Healthy-walk-together-haarlem

actief MVO teambuilding

Is er geen tijd of gelegenheid om fysiek samen te komen en wil je toch gezellig op stap met je collega’s? Boek dan onze Healthy Walk Together, een bedrijfsuitje op afstand! Hoewel jullie niet fysiek bij elkaar komen, zijn jullie toch samen actief bezig, dit versterkt de teambuilding. Iedereen wandelt een eigen route in de eigen omgeving. Samen op stap, maar dan anders!

Inclusief

  • Speciale Healthy Walk Together app
  • Uitdagende hersenkrakers
  • Opdrachten en vragen personaliseren
  • Eindelijk even (tegelijk) weg vanachter de laptop/ computer
Prijs & Details

Vanaf 12 personen

1.5 uur

22.50,- vanaf prijs p.p.

Pers. Prijs
> 50 € 22,50 p.p. excl. BTW
30 - 49 € 24,50 p.p. excl BTW
12 - 29 € 750,00 excl. BTW (vast bedrag)

Onze eventmanager helpt graag!

053 – 760 00 68

Stuur ons een bericht

Healthy Walk Together Enschede: teambuilding op afstand

Hoe organiseer je een leuk teambuilding uitje in Enschede als de werknemers van jouw bedrijf zich overal op de wereld bevinden? Ga allemaal vanaf je eigen locatie tegelijk wandelen en voeg daar een spelelement aan toe. Op deze manier doe je samen aan teambuilding op afstand. Iedere deelnemer downloadt de Healthy Walk Together-app op de smartphone. Vervolgens gaat eenieder vanaf zijn of haar eigen locatie tegelijkertijd op stap. Start de game in de app en loop het aangegeven aantal stappen (bijvoorbeeld 500) om een digitaal slot te openen. Tijdens de wandeling krijgen de deelnemers opdrachten. De opdrachten variëren van foto- en video-opdrachten tot raadsels en kennisvragen.

Wat kun je verwachten van Healthy Walk Together Enschede?

Het spel kan beginnen zodra alle deelnemers de app hebben gedownload. Je kunt die app zo veelzijdig maken als jezelf wil. Wil je de deelnemers een boodschap meegeven vanuit het management? Voeg dan een filmpje toe waarin de CEO de deelnemers verwelkomt en een introductie geeft. Wanneer het spel begint, gaan de deelnemers naar buiten om te wandelen. Iedere deelnemer kiest dus zijn of haar eigen route, je bent dus niet gebonden aan een plek of route. Met dit teamuitje creëer je op afstand verbinding tussen je medewerkers.

De app is gekoppeld aan de stappenteller op je telefoon en houdt precies bij of je het gevraagde aantal stappen hebt gelopen. Er zijn verschillende stappendoelen. Is het vooraf besproken stappendoel bereikt? Dan ontvang je een badge waarmee je een opdracht kunt openen. Bij het openen van de opdracht zie je één of meerdere vragen, codes, puzzels of andere quizonderdelen verschijnen op de app. Zo loop je verschillende keren een bepaald aantal stappen, waarna je aansluitend een leuke of uitdagende opdracht moet uitvoeren.

Dit bedrijfsuitje kan ook verspreid worden over de hele week of maand, zodat je medewerkers op meerdere dagen een gezonde wandeling maken! Wandelen is goed voor de mentale en fysieke gesteldheid, dus je werknemers worden er fitter en actiever van.

De vragen en opdrachten kunnen afgestemd worden op het bedrijf, maar wil je jouw medewerkers milieubewuster maken en een maatschappelijk doel koppelen aan dit teamuitje op afstand? Dan is het bijvoorbeeld een mooi idee om de deelnemers tijdens de wandeling zwerfafval te laten opruimen. Daarmee kunnen bonuspunten verdiend worden. Op die manier werk je met jouw bedrijf niet alleen aan het welzijn van jou en je medewerkers, maar werk je ook mee aan een schonere planeet. Dat noemen wij een win-winsituatie!   

Offerteaanvraag

Het team dat aan het einde van deze teambuilding game op afstand de meeste punten heeft behaald, is te zien op het leaderbord. Dit teamuitje is overal in Nederland te boeken. Durf jij deze gezond sportieve strijd op afstand aan te gaan met je collega’s? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan.

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Speciale Healthy Walk Together app
  • Uitdagende hersenkrakers
  • Opdrachten en vragen personaliseren
  • Eindelijk even (tegelijk) weg vanachter de laptop/ computer
Prijs & Details

Vanaf 12 personen

1.5 uur

22.50,- vanaf prijs p.p. ex. BTW

Pers. Prijs
> 50 € 22,50 p.p. excl. BTW
30 - 49 € 24,50 p.p. excl BTW
12 - 29 € 750,00 excl. BTW (vast bedrag)

Onze eventmanager helpt graag!

053 – 760 00 68

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen