Stadswandeling door Enschede met stadsspel of dinerspel

» Uitje » Stadswandeling-enschede-met-stadsspel-of-dinerspel

arrangement dinerspel

Tijdens dit dag arrangement met stadswandeling maak je samen met je collega’s maak je een heerlijke wandeling door het fascinerende Enschede. Enschede is een stad waar heden en verleden prachtig samensmelten. Onze stadsgids neemt je mee door de rijke geschiedenis en het al even rijke heden van de grensstad. Naast de stadswandeling staan er ook een driegangendiner en een stadsspel of dinerspel op het programma. Dit is een arrangement waarbij gezelligheid, activiteit en leerzaamheid samenkomen.

Inclusief

  • Stadswandeling door Enschede 
  • Professionele gids 
  • Heerlijk driegangendiner
  • Begeleiding vanuit Uitjesbureau 
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

6 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

053 – 760 00 68

Stuur ons een bericht

Een dag arrangement in Enschede met stadswandeling en gids

De stadswandeling met gids voert jou en je collega’s langs de vele plekken van Enschede. De textielstad koestert een rijk verleden, maar is mede door de omstandigheden, ook meebewogen met de moderne tijd. Die samensmelting maakt Enschede tot een fascinerende stad die constant in beweging en ontwikkeling is. Onze stadsgids vertelt er alles over! De Oude Markt, het H.J. van Heekplein, de prachtige kleine straatjes, De Synagoge en wellicht kom je nog een klein stukje buiten het centrum in het moderne Roombeek. Het fascinerende Enschede trekt deze dag in alle facetten als een schitterende film aan je voorbij!

Wat kun je verwachten van dit arrangement in Enschede?

De deelnemers worden verwelkomd op een locatie in de sfeervolle binnenstad van Enschede. De stadsgids leidt jou en je collega’s rond langs de mooiste bezienswaardigheden van ‘’Eanske’’, zoals de ware Tukker de stad in het eigen dialect noemt. Na de rondleiding gaan we verder met een stadsspel of een dinerspel. Denk bij een stadsspel aan ‘City Escape’, ‘Monopoly Streets’ of aan ‘Wie is de Mol’. Of je sluit de dag af met een dinerspel, zoals bijvoorbeeld een Pubquiz tijdens het diner of het hilarische ‘Ranking your Colleagues’. Dit veelzijdige arrangement in Enschede kan geheel naar wens ingevuld worden.

Offerteaanvraag

Alles is bespreekbaar om een onvergetelijk dag arrangement in Enschede voor jou en je collega’s te organiseren. Wil je meer informatie en een vrijblijvende offerte? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Dit leuke en actieve teamuitje is behalve in Enschede ook te boeken in andere steden in het oosten des lands, zoals als Zwolle, Arnhem en Nijmegen.   

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Stadswandeling door Enschede 
  • Professionele gids 
  • Heerlijk driegangendiner
  • Begeleiding vanuit Uitjesbureau 
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

6 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

053 – 760 00 68

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen