Bedrijfsfestival of bedrijfsevenement Enschede

» Uitje » Bedrijfsfestival-of-bedrijfsevenement-organiseren-in-enschede

arrangement bedrijfsfeest

Festivals in Enschede zijn ontzettend populair op het moment. Dancefestivals, foodfestivals, culturele festivals, het kan allemaal. Dus waarom zou je dit niet combineren met een bedrijfsuitje? Wij kunnen een bedrijfsfestival organiseren voor jouw bedrijf, geheel op maat! Een dag voor jou en je collega's compleet verzorgd met alles erop en eraan. Deel ons je wensen en wij verzorgen een geweldig bedrijfsfestival op een mooie locatie in Enschede voor jullie.

Inclusief

  • Unieke locatie in Enschede
  • Aankleding locatie
  • BBQ/Foodtrucks
  • Drankjes
  • DJ en/of band
Prijs & Details

Vanaf 50 personen

3 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

053 – 760 00 68

Stuur ons een bericht

Een compleet verzorgd bedrijfsfestival in Enschede

Wij creëren een plek in Enschede waar teambuilding, verbinding en gezelligheid samenkomt. Tijdens een compleet verzorgd bedrijfsfestival in Enschede hoef je nergens aan te denken. Denk aan de aankleding, muziek en het eten en drinken. Wat dacht je van entertainment op de dag zelf? Bijzondere artiesten, DJ's of misschien wel jullie favoriete band? Alles is mogelijk op deze unieke dag. Zie je het al voor je? Een eigen indoor of outdoor festivalterrein voor al jouw personeel inclusief een lounge area, picknicktafels, vlaggetjes en verschillende soorten foodtrucks met heerlijke gerechten? Heb je zin in een houtoven pizza of ga je liever voor een vega broodje hamburger? Wij zorgen voor verschillende soorten foodtrucks waardoor er voor iedereen wat lekkers te eten is. Of willen jullie een professionele grillmaster die het eten verzorgt?   

We zullen gaan sparren over de locatie mogelijkheden en bezoeken samen verschillende locaties waar jullie tussen twijfelen. Organiseer je het bedrijfsfestival graag bij een industriële locatie of een mooi open veld midden in de natuur? Op jullie eigen festival heb je geen lange rijen met stoelen in een grijze, saaie congreszaal, maar een ingericht spectaculair event-terrein waar iedereen kan genieten van workshops, lezingen, muziek, cabaret en heerlijk festival food.   

Samen met onze ervaren event managers wordt er gekeken naar jullie wensen, het thema en de doelstellingen. Wat past het beste bij jouw bedrijf of organisatie en de medewerkers? Aan de hand daarvan zullen wij de activiteiten, muziek, thema en het eten volledig afstemmen. Een bedrijfsfestival in Enschede is voor iedereen en wij kunnen je verzekeren dat alle genodigden zich zullen vermaken tijdens deze speciale dag.  

Laat je inspireren

Ben je geïnteresseerd om zo’n geweldig bedrijfsfestival door ons te laten organiseren voor jouw bedrijf in Enschede? Vertel ons je wilde plannen en dan organiseren wij zo’n superfeest voor jouw bedrijf. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag een vrijblijvende offerte aan. Een bedrijfsfestival is behalve in Enschede ook te boeken in andere steden in Oost-Nederland zoals Zwolle, Arnhem of Nijmegen.

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Unieke locatie in Enschede
  • Aankleding locatie
  • BBQ/Foodtrucks
  • Drankjes
  • DJ en/of band
Prijs & Details

Vanaf 50 personen

3 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

053 – 760 00 68

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen