Gamification in Enschede

Met gamification stimuleer je gedragsverandering door middel van uitdagende online en offline game elementen. Onze business games en serious games brengen nieuwe speltechnieken en game elementen aan de oppervlakte, waardoor diverse bedrijfsprocessen geoptimaliseerd worden. Naast het optimaliseren van bedrijfsprocessen is het ook mogelijk om interessante stof levendiger en leuker te maken. Verhoog de productiviteit van je collega’s door middel van geweldige gamification onderdelen in Enschede. Op deze pagina nemen wij je graag mee in onze business games in Enschede.

Gamification training bedrijfsuitje in Enschede

Gamification in Enschede, wat houdt dat eigenlijk in? Gamification is een zakelijke training waarbij je spelelementen gebruikt om je collega’s te motiveren en hun ervaring te verrijken. Een gamification uitje is daarom ook geschikt als bedrijfsuitje in Enschede met je collega’s. Bij gamification staat gedrag stimuleren centraal. Gamification is geen spel, het is meer dan dat. Het is een manier om je werk uitdagender te maken en aanzienlijk meer werk gedaan te krijgen. Op een innovatieve, creatieve en interactieve manier leren deelnemers waardevolle inzichten. Ook voor business games geldt dat onze games aan te passen zijn naar jouw specifieke vraagstuk en/of branche.

Gamification op het werk boost de productiviteit van werknemers met maar liefst 40%.   

De kracht van gamification in Enschede is dat de games onderhoudend, boeiend en meeslepend zijn. Business games combineren leerstrategieën, kennis, structuren en spelelementen om specifieke vaardigheden, kennis en houdingen aan te leren. Ze zijn in te zetten in verschillende gebieden en omvatten uitdagingen en beloningen. Hiermee wordt de speler gestimuleerd om verder te spelen en de materie tot zich te nemen. Wanneer veel van het geleerde meteen wordt toegepast binnen het team of bedrijf is het doel van de trainingsgame in Enschede bereikt. Op deze pagina vind je een overzicht van onze business games voor bedrijven die wij verzorgen in Enschede.

gamification bedrijfsuitjes Enschede

Ranking your buzz-ness

Om de meest eerlijke antwoorden op dit soort vragen te krijgen wordt er gebruik gemaakt van “Ranking” zoals je dat misschien kent van het populaire Tv-programma “Ranking the Stars”. Je krijgt tijdens dit bedrijfsuitje ongefilterde feedback en daardoor een beter beeld wat er onder je personeel leeft. Het ‘ranken’ maakt dat de opzet vrolijk en ontspannen is, maar de deelnemers worden wel aangespoord om hun eerlijke mening te geven.

Walk the talk - kernwaarden

Gamification Walk The Talk in Enschede is een actief bedrijfsuitje dat leerzaam is voor de nieuwe medewerkers, maar waar ook de oude rotten nog wat van op zullen steken. In teams van 3 tot 5 personen trekken de deelnemers de binnenstad van Enschede in, gewapend met een tablet en stadsplattegrond. De teams worden door de stad gegidst door de tablet met GPS-signaal. Onderweg komen de teams allerlei opdrachten en hindernissen tegen.

Digital escape room Enschede

Een zinderend bedrijfsuitje in Enschede, waarbij de spanningen hoog op kunnen lopen. De deelnemers van het spel worden in teams verdeeld. Binnen negentig minuten moet jouw team zien te ontsnappen uit de Digital Escape Room. Terwijl jij en je teamgenoten de hersens kraken om de oplossing te vinden, tikt de klok gestaag door. Overleg goed met je teamgenoten hoe jullie tot de oplossing kunnen komen en wees creatief.

onze gamification filosofie

Gamification staat voor spelenderwijs leren, oftewel playful learning. Mensen zijn van nature gemotiveerd om een game te spelen, beter te worden en natuurlijk ook te winnen. Een ander aspect is dat je in games de mogelijkheid krijgt om heerlijke stomme fouten te maken. Gaat het mis, dan begin je gewoon weer opnieuw. Iedere succesvol gespeelde game werkt motiverend: uitdaging, actie, progressie, fun en feedback zijn hierin de belangrijkste elementen. Steeds meer bedrijven in Enschede zetten gamification games in om gekozen doelen te bereiken. Samen bespreken we uitgebreid de gekozen doelen en bepalen we de content die in de gamification verwerkt wordt. Onze gamification trainingen worden altijd digitaal ondersteund en zijn geschikt voor binnen en buiten, in een totaal andere omgeving of juist in je eigen werkomgeving. Wil je vrijblijvend een offerte opvragen? Wij streven naar een reactie binnen 1 werkdag.

onboarding scenario

Is jouw personeel klaar voor zijn of haar nieuwe baan in Enschede? Onze Onboarding Scenario Game is een geweldige introductiegame voor nieuwe medewerkers. Deze onboarding game richt zich specifiek op de mensen die komen. Je wil als werkgever namelijk dat ze zich welkom voelen, de bedrijfscultuur omarmen en hun collega’s beter leren kennen.

In deze op maat gemaakte training voor bedrijven maken de nieuwe medewerkers op originele en interactieve wijze kennis met hun nieuwe collega’s en hun nieuwe werkgever. Klik op de button hieronder voor meer informatie.

8.4
Reviews 507 beoordelingen klanten vertellen