Gamification: Walk the Talk Enschede

» Uitje » Walk-the-talk-gamification-enschede

gamification training

Tijdens het bedrijfsuitje Walk the Talk in Enschede leren medewerkers spelenderwijs meer over de missie, visie en kernwaarden van het bedrijf. In teams gaan alle deelnemers het centrum van Enschede in, om samen creatieve en uitdagende opdrachten te volbrengen die alles te maken hebben met de kernwaarden van de organisatie. Dit is een op maat gemaakte game in Enschede.

Inclusief

  • Persoonlijk intake gesprek
  • Begeleiding door een gecertificeerde trainer/coach
  • Originele afsluitende presentatie
  • Prijsuitreiking
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

3.5 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

053 – 760 00 68

Stuur ons een bericht

Business game Walk The Talk in Enschede

Gamification Walk The Talk in Enschede is een actief bedrijfsuitje dat leerzaam is voor de nieuwe medewerkers, maar waar ook de oude rotten nog wat van op zullen steken. In teams van 3 tot 5 personen trekken de deelnemers de binnenstad van Enschede in, gewapend met een tablet en stadsplattegrond. De teams worden door de stad gegidst door de tablet met GPS-signaal. Onderweg komen de teams allerlei opdrachten en hindernissen tegen. Al wandelend door ‘Eanske’ voer je de opdrachten uit. De mooie stadsgezichten van de Enschede krijg je er gratis bij!

Wat kun je verwachten van Gamification Walk The Talk in Enschede?

De deelnemers aan dit personeelsuitje worden verwacht op een afgesproken locatie in het gezellige stadscentrum van Enschede. Na de introductie en de speluitleg worden de teams gevormd en dan gaat het spel van start. Het is zaak dat jouw team zich zo snel mogelijk naar het eerstvolgende punt begeeft dat de kaart in de tablet aangeeft. 

Welke kernwaarden vertegenwoordigt jouw werkgever? Hoeveel weten jij en je collega’s daarvan af en hoe komen jullie daar meer over te weten? Dat zijn de kernvragen die de komende twee uur van belang zijn. De kernwaarden zijn belangrijk voor de organisatie, maar wat is jouw visie daarop? Hoe denk jij als individu over die kernwaarden over en hoe verhoudt zich dat tot de gedachten van de andere teamleden? Alles wordt vastgelegd in verschillende foto/video-opdrachten die de teams moeten uitvoeren. Terwijl jij en je teamgenoten zich bezighouden met de opdrachten, ziet de begeleiding in het systeem de input binnenkomen. 

De tijd om de opdrachten te volbrengen is beperkt en de klok tikt gestaag door. Zodra de tijd voorbij is keer je met team terug naar de startlocatie. Daar zien we welk team het hoogst heeft gescoord. De bedoeling van deze dag is dat de kernwaarden echt gaan leven binnen jouw team van collega’s.

Nu ben je natuurlijk erg nieuwsgierig naar een paar voorbeelden, dus hierbij een klein tipje van de sluier: 

  • MISSIE en PRINCIPES vormen samen de VISIE voor een bedrijf. Welke van de twee is volgens jullie de meest belangrijke en waarom? 
  • Wat versta jij onder (kernwaarde) en waarom? Vertel je verhaal in een videoboodschap van maximaal 30 seconden 

Offerteaanvraag

Wil je jouw medewerkers ook op een originele wijze kennis laten maken van de kernwaarden van de organisatie? Kies dan voor onze Walk The Talk Gamification in Enschede. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan. Dit bedrijfsuitje kan behalve in Enschede ook in andere grote steden in het oosten des lands worden geboekt zoals bijvoorbeeld Arnhem, Zwolle en Nijmegen.  

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Persoonlijk intake gesprek
  • Begeleiding door een gecertificeerde trainer/coach
  • Originele afsluitende presentatie
  • Prijsuitreiking
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

3.5 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

053 – 760 00 68

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen