Waterproeverij in Enschede

» Uitje » Waterproeverij-in-enschede

proeverij workshop

Ontdek tijdens een Waterproeverij in Enschede wat voor verschillende smaken water kan hebben. Onze Waterproeverij is uniek en verrassend. Tijdens een waterproeverij neemt de sommelier je denkbeeldig mee op een reisje rond de wereld en laat daarbij de verschillen in smaak van verschillende soorten mineraalwaters van de wereld proeven.

Inclusief

  • Waterspecialisten
  • Diverse soorten water
  • Quiz
  • Prijsuitreiking
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

1.5 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

053 – 760 00 68

Stuur ons een bericht

Workshop Waterproeverij in Enschede

Ben je op zoek naar het ideale bedrijfsuitje of workshop Enschede? De waterproeverij is een workshop voor iedereen. We duiken in de zin, maar ook in de onzin van verpakt water. Maar waarom zijn vele merken in Nederland niet verkrijgbaar en wat is het verschil tussen bron- en mineraalwater?  Waarom is de term puurbij water zo misleidend en wat is het verschil tussen kraanwater en flessen water. Tijdens deze workshop krijgen jullie niet alleen antwoord op al deze interessante vragen, ook schenkt onze watersommelier jullie een aantal van de meest exclusieve mineraalwaters die onze aarde rijk is.

Wat kun je verwachten van de Waterproeverij in Enschede?

Tijdens deze workshop word je door onze watersommelier van harte welkom geheten op een sfeervolle locatie in Enschede of op jullie eigen locatie. Na een korte quiz is het tijd om te gaan proeven! Water waar niets aan is toegevoegd. Puur natuur en zo uit de bron. Licht gemineraliseerde waters vergelijkbaar met ons kraanwater maar ook zwaar gemineraliseerde waters met een groot karakter en typische smaak. Jullie gaan het allemaal ervaren!

Van het ‘heilwater’ uit Duitsland tot aan het huiswater van het Britse Koningshuis. Eén maal ingeschonken zie je geen enkel verschil, maar de verschillen in smaak zullen jullie zeker verrassen! En toch is er naast het proeven ook heel erg veel over water te vertellen. Dat doet de watersommelier dan ook graag. 

Offerteaanvraag

Na deze unieke proeverij in Enschede zal geen enkel water meer hetzelfde zijn en kan je met de ontvangen etiketten lezer voortaan zelf, bijvoorbeeld tijdens een vakantie, op zoek naar het lekkerste mineraalwater van jouw keuze. Smaakt het naar meer? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan. De prijs voor deze waterproeverij is afhankelijk van de groepsgrootte en de gekozen locatie. De waterproeverij is te boeken in alle grote steden van Nederland zoals Zwolle, Arnhem en Nijmegen.  

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Waterspecialisten
  • Diverse soorten water
  • Quiz
  • Prijsuitreiking
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

1.5 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

053 – 760 00 68

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 507 beoordelingen klanten vertellen