Weekendarrangement voor bedrijven in Enschede

» Uitje » Bedrijfsweekend-in-enschede

arrangement teambuilding

Tijdens dit weekendarrangement in Enschede laat je met jouw bedrijf het nuttige met het aangename samensmelten. Er staan vergaderingen en workshops op de planning, maar daarnaast is er ook tijd voor leuke spelactiviteiten en staat er teambuilding op het programma. Het weekendarrangement is een actief weekend in sfeervol Enschede met collega’s.

Inclusief

 • Hotelovernachting 
 • Vergaderlocatie 
 • Beeld- en spelmaterialen 
 • Professionele spelleider 
 • Ontbijt en/of lunch 
 • Prijsuitreiking 
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

24 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

053 – 760 00 68

Stuur ons een bericht

Teambuilding tijdens het weekendarrangement in Enschede

Tijdens dit weekendarrangement in Enschede combineer je samen je collega’s de balans tussen werk en de hoognodige ontspanning. Je kunt tijdens dit weekend de nodige werkzaamheden en workshops inplannen, maar de balans moet doorslaan naar ontspanning en de band binnen het team sterker maken. Tijdens dit weekendarrangement draait het vooral om het gezellig samen zijn met collega's. Hoe actief je dit weekendarrangement in Enschede wil invullen laten we geheel aan jullie. Uitjesbureau Enschede biedt een uitgebreid pakket aan activiteiten aan, voor ieder wat wils. Geniet bijvoorbeeld van een spannend dinerspel, een mooie stadswandeling, een oergezellige quiz of een actief stadsspel in de prachtige binnenstad van ‘Eanske.’

Wat kun je verwachten tijdens dit weekendarrangement voor bedrijven in Enschede?

De invulling van dit weekendarrangement in Enschede laten we geheel bij jullie. Het versterken van de teamgeest en een leuke tijd met elkaar hebben staan op nummer één tijdens dit weekendarrangement in Enschede.

Na een ontspannen eerste avond, vertrekken we naar het hotel om een goede nachtrust te pakken. Al is het natuurlijk verleidelijk om nog even een drankje te doen in een van de vele gezellige horecagelegenheden op of rond De Oude Markt. Houd dan wel in gedachten dat er zaterdagochtend misschien een zakelijke bijeenkomst gepland staat. Het zakelijke gedeelte van dit personeelsuitje kan plaatsvinden in een vergaderruimte van het hotel, in een horecalocatie of op een zelfgekozen locatie. 

Na een ochtend met vergaderingen of workshops ben je zeker toe aan wat frisse buitenlucht, een uitgebreide lunch en een leuk stadsspel. Uitjesbureau Enschede biedt een uitgebreide keuze aan stadsspellen aan. Voorbeelden van leuke outdoor teambuilding activiteiten zijn ‘Monopoly Streets’, ‘City Escape’ of ‘Wie is de Mol’, al dan niet in combinatie met diner en borrel. Hebben jullie zelf een idee voor een vullend avondprogramma zoals een personeelsfeest? Laat het ons weten, wij denken graag mee over de mogelijkheden. 

Offerteaanvraag

Alle wensen zijn bespreekbaar om een fantastisch weekendarrangement in Enschede voor jouw bedrijf te organiseren. Wil je meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op, vraag naar de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan. Dit arrangement wordt behalve in Enschede ook aangeboden in andere steden zoals Arnhem, Zwolle en Nijmegen.  

Offerte Aanvragen

Inclusief

 • Hotelovernachting 
 • Vergaderlocatie 
 • Beeld- en spelmaterialen 
 • Professionele spelleider 
 • Ontbijt en/of lunch 
 • Prijsuitreiking 
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

24 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

053 – 760 00 68

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 507 beoordelingen klanten vertellen