Vergaderen en Stadsspel in Enschede

» Uitje » Vergaderen-en-stadsspel-in-enschede

arrangement teambuilding

Het nuttige en het aangename komen samen tijdens dit dag arrangement in Enschede. We beginnen de dag met vergaderingen en workshops, maar in de middag is het tijd voor ontspanning met de collega’s in de gezellige binnenstad van Enschede. Bij Uitjesbureau bieden we een ruim assortiment aan van uitdagende en actieve stadsspellen die dit arrangement compleet maken!

Inclusief

 • Vergaderlocatie  
 • Lunch   
 • Mini-versnapering voor onderweg  
 • Gratis poncho's bij minder goed weer  
 • Beeld- en spelmaterialen van hoge kwaliteit  
 • Prijsuitreiking 
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

8 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

053 – 760 00 68

Stuur ons een bericht

Arrangement met vergadering en stadsspel in Enschede

Na het afronden van het zakelijke ochtendprogramma klappen we de laptops dicht en switchen we over naar het ontspannende gedeelte van de dag. Na een ochtend met presentaties, workshops en met een hoofd vol informatie ben je inmiddels wel toe aan een ontspannen middag. Na een uitgebreide lunch kan de middag geheel naar wens worden ingevuld. Zo kunnen jullie bijvoorbeeld een spannend en uitdagend stadsspel spelen zoals Wie is de Mol, Escape City of Monopoly Streets. Dat zijn uitdagende en actieve stadsspellen waarbij je in teams met het volbrengen van opdrachten strijdt voor de overwinning. Sluit de dag gezamenlijk af tijdens een borrel of een driegangendiner.

Wat kun je verwachten van dit arrangement in Enschede?

Dit dag arrangement in Enschede begint met het zakelijke gedeelte. Een vergadering, een workshop, een presentatie of wat er verder ook maar op de planning staat. Deze bijeenkomst kan plaatsvinden op een zelfgekozen locatie, maar bijvoorbeeld ook in een besloten ruimte van een gezellige horecalocatie in Enschede. Nadat het zakelijke gedeelte van de dag is afgesloten gaat de knop om en is het tijd voor een uitgebreide lunch, als voorbereiding op het ontspannende tweede gedeelte van de dag. De deelnemers beginnen zo met een rijkelijk gevulde maag aan de tweede helft. 

Wanneer de batterij weer opgeladen is van alle deelnemers, legt de spelleider de gekozen spelactiviteit uit. Hoe spannend of hoe ontspannend je het middagprogramma wil invullen is aan jou. Onze ervaren event managers helpen je graag bij het kiezen van een activiteit die past bij het doel van de dag. Het arrangement Vergaderen met stadsspel is ook nog verder op te vrolijken met een diner of een borrel.  

Offerteaanvraag

Heb je interesse in dit veelzijdige arrangement in Enschede, waarbij werk en ontspanning samenkomen? Neem dan contact met ons op. Behalve in Enschede is dit arrangement ook te boeken in andere steden van het oosten des lands zoals Zwolle, Arnhem of Nijmegen.  

Offerte Aanvragen

Inclusief

 • Vergaderlocatie  
 • Lunch   
 • Mini-versnapering voor onderweg  
 • Gratis poncho's bij minder goed weer  
 • Beeld- en spelmaterialen van hoge kwaliteit  
 • Prijsuitreiking 
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

8 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

053 – 760 00 68

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen