Geniet van Cultureel Enschede

» Uitje » Geniet-van-cultureel-enschede

arrangement teambuilding

Tijdens dit actieve personeelsuitje leer je Enschede als dé cultuurstad van Oost-Nederland kennen. De stadsgids leidt jou en je collega’s langs de meest bijzondere plekken van de Textielstad. Je leert alles over de rijke historie en het minstens zo interessante heden van Enschede. Buiten de fijne wandeling staan er uiteraard ook een museumbezoek en een stadsspel op het programma.

Inclusief

  • Professionele spelleider en gids
  • Een tablet en spelmateriaal per team
  • Lunch
  • Toegang museum
  • Prijsuitreiking
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

8 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

053 – 760 00 68

Stuur ons een bericht

Cultureel bedrijfsuitje in textielstad Enschede | Dag arrangement

In de leukste stad van Oostelijk Nederland komen heden en verleden op mooie wijze samen. Enschede heeft een rijke historie vol hoogte- en dieptepunten, maar heeft zich altijd op mooie wijze aangepast aan de continu veranderende stad. Dat maakt Enschede tot de dynamische stad die het nu is. Een rasechte Trotse Tukker leidt je langs de hoogtepunten van de stad en weet daar boeiend over te vertellen. Al wandelend door de sfeervolle binnenstad en luisterend naar de verhalen van onze stadsgids komt de boeiende geschiedenis van ‘Eanske’ echt tot leven! Na de wandeling, een museumbezoek naar keuze en een uitgebreide lunch is het tijd voor een gezellig en uitdagend stadsspel met je collega’s!

Hoe ziet het arrangement Geniet van Cultureel Enschede eruit?

De deelnemers worden ontvangen in het centrum van Enschede en vanaf daar leidt onze stadsgids jullie rond door de mooie binnenstad. Een museumbezoek ontbreekt natuurlijk niet tijdens dit culturele arrangement. In Cultuurpark Roombeek vind je verschillende musea bij elkaar. Rijksmuseum Twenthe beschikt over de rijkste collectie van Oost-Nederland en bij Tetem kun je je vergapen aan eigentijdse mediakunst. Of bezoek een mooi theater- of muziekvoorstelling!

Na het museumbezoek is er een uitgebreide lunch in een gezellige horecalocatie in het centrum van Enschede. Nadat de deelnemers zich de uitgebreide lunch goed hebben laten smaken, is het tijd voor het door jullie gekozen stadsspel. De spelleider legt de spelregels uit en daarna gaan we van start! Bij Uitjesbureau Enschede bieden wij een ruime keuze aan van spannende en uitdagende stadsspellen, zoals bijvoorbeeld de Wie is de Mol Game, Escape City of Monopoly Streets. Tijdens het stadsspel gaan de deelnemers in teams de Enschedese binnenstad in om opdrachten uit te voeren. De opdrachten lopen, afhankelijk van het gekozen spel, uiteen van kennisvragen tot opdrachten.

Misschien zijn jullie wel even klaar met wandelen en actief bezig zijn en valt de keuze op een leuke indoor activiteit. Denk bijvoorbeeld aan een gezellige Pubquiz, de Hou van Holland quiz of de hilarische Ranking Your Colleagues quiz. Dit personeelsuitje in Enschede kan geheel naar wens ingevuld worden!

Offerteaanvraag

Dit personeelsuitje in Enschede wordt geheel op maat samengesteld. Laat ons weten hoe je de dag graag ingevuld ziet en dan zorgen wij ervoor dat jij en je collega’s een fantastische dag hebben. Dit culturele arrangement kan desgewenst ook uitgebreid worden met een diner of een borrel. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan. Dit uitje is behalve in Enschede ook te boeken in andere grote steden in het oosten des lands zoals Arnhem, Zwolle en Nijmegen.

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Professionele spelleider en gids
  • Een tablet en spelmateriaal per team
  • Lunch
  • Toegang museum
  • Prijsuitreiking
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

8 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

053 – 760 00 68

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen