Typisch Enschede

Organiseer je een teamuitje in Enschede, waarbij jullie de stad beter willen leren kennen? Deze activiteiten noemen wij onze typisch Enschede teamuitjes. Ontdek de vele bezienswaardigheden die de binnenstad rijk is tijdens een van onze stadsspellen. Onze stadsspellen worden altijd gespeeld in teams en worden ondersteund met spelmaterialen en een tablet. Benieuwd naar onze typische teamuitjes in Enschede? Bekijk deze pagina en laat je inspireren.

Teamuitjes in Enschede organiseren

De Twentse stad Enschede staat bekend als textielstad. Tijdens een teamuitje in Enschede ontdek je de vele culturele bezienswaardigheden die de stad rijk is. Van een bezoekje aan de Museumfabriek tot aan het Rijksmuseum Twenthe, tijdens een typisch Enschede bedrijfsuitje kan het aan niks ontbreken. Niet alleen verzorgen wij de activiteit, maar wij kunnen ook geheel op maat een arrangement samenstellen. Op deze manier onderneem je verschillende activiteiten en mis je niets van de Enschedese gebouwen, straten en pleinen. Als je kiest voor een stadsspel, wandel je ongeveer een afstand van 5km. Deze teamuitjes zijn dus wel actief, maar niet sportief. De stadsspellen worden altijd ondersteund met professionele spelmaterialen en een team tablet. De tablet wordt bestuurd door GPS, waardoor de locaties van alle teams heel precies bijgehouden kunnen worden. Afhankelijk van het gekozen stadsspel voer je diverse opdrachten uit. Tijdens het Geheimen van Enschede teamuitje ontdek je door middel van het uitvoeren van opdrachten steeds meer verborgen verhalen over de stad. Terwijl als je kiest voor Monopoly Streets, moet je opdrachten voltooien om zo veel mogelijk gebouwen en straten te veroveren. Bekijk welk stadsspel het beste past bij jou collega’s en neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij vertellen je graag uitgebreid over onze typische teamuitjes in Enschede.

Onze top 3 typische Enschede uitjes

Geniet van cultureel enschede

In de leukste stad van Oost Nederland komen heden en verleden op mooie wijze samen. Enschede heeft een rijke historie vol hoogtepunten, en heeft zich altijd op mooie wijze aangepast aan de continu veranderende stad. Dat maakt Enschede tot de dynamische stad die het nu is. Een rasechte Trotse Tukker leidt je langs de hoogtepunten van de stad en weet daar boeiend over te vertellen. Al wandelend door de sfeervolle binnenstad en luisterend naar de verhalen van onze stadsgids komt de geschiedenis van ‘Eanske’ echt tot leven!

Walking dinner in Enschede

Een Walking Dinner in Enschede geeft je de perfecte combinatie van alles wat een personeelsuitje aantrekkelijk maakt. Het is actief, ontspannen, sociaal, origineel en dan krijg je tussen de wandelingen door ook nog eens een fantastisch diner geserveerd. De stadsgids leidt jou en je collega’s rond langs de mooiste en meest bijzondere bezienswaardigheden van het veelzijdige Enschede. Tijdens de wandelingen vertelt onze Enschedese stadsgids niet alleen de verhalen over het rijke verleden van de textielstad, maar ook over het minstens zo interessante heden van ‘Eanske’. 

Stadswandeling met dinerspel

Tijdens dit dag arrangement met stadswandeling maak je samen met je collega’s maak je een heerlijke wandeling door het fascinerende Enschede. Enschede is een stad waar heden en verleden prachtig samensmelten. Onze stadsgids neemt je mee door de rijke geschiedenis en het al even rijke heden van de grensstad. Naast de stadswandeling staan er ook een driegangendiner en een stadsspel of dinerspel op het programma. Dit is een arrangement waarbij gezelligheid, activiteit en leerzaamheid samenkomen.

bedrijfsuitjes in Enschede

Wil jij graag meer informatie en advies over typische Enschede teamuitjes? Wij sparren graag uitgebreid met jou over de doelstellingen, wensen en ideeën. Natuurlijk met als enige doel om voor alle collega’s het perfecte teamuitje in Enschede te organiseren. Een dag of weekend waar iedereen nog vaak met veel plezier aan terugdenkt en over spreekt. Neem direct contact met ons op of vul het contactformulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

nog meer typische uitjes in Enschede

Wie is de Mol in Enschede

Het Wie is de Mol bedrijfsuitje in Enschede is een samenwerking met de producenten van het tv-programma IDTV en Uitjesbureau. Hechte samenwerking en opperste staat van paraatheid zijn nodig om de Mol binnen jouw team bovengronds te krijgen. Je speelt het spel in de gezellige binnenstad van Enschede, de grootste stad van Overijssel. Geef je ogen goed de kost en geniet van de fijne omgeving, maar blijf scherp als een pas geslepen mes. De Mol slaapt nooit en loert als een roofdier op elk klein kansje om de teamopdrachten te verpesten.

Geheimen van Enschede

Tijdens het actieve stadsspel Geheimen van Enschede komen de verborgen verhalen van Enschede bovendrijven. Waar bevindt zich het verborgen raampje? Waar stonden ooit de oude stadspoorten? Wat bedoelt de echte Enschedeër als iemand een ‘zepezaadje’ is en wat zijn ‘Kniepertjes’? Het zijn zomaar voor de vuist weg wat voorbeelden. Tijdens dit personeelsuitje ontdekken jij en je collega’s steeds meer leuke weetjes over Enschede en zo gaan jullie de stad langzaam maar zeker in de ziel ‘kiek’n.’ 

Escape city in Enschede

Escape City is een actief bedrijfsuitje in de levendige binnenstad van Enschede, waarbij een ontspannende wandeling met een spannend stadsspel wordt gecombineerd. Het doel is om door middel van het oplossen van opdrachten, codes en kennisvragen met jouw team te ontsnappen uit het centrum van Enschede. Escape City is een sociaal, spannend en actief bedrijfsuitje in Enschede waarbij samenwerking, overleg en goed naar elkaar luisteren de gereedschappen zijn die jouw team naar de uitweg leiden.

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen