Voorjaarsuitjes in Enschede

In de lentemaanden laat de zon zich steeds vaker zien, en dan is het heerlijk om buiten te vertoeven! Overweeg je een zakelijk uitje in Enschede te plannen in het voorjaar? Geniet van de schilderachtige straten en parken van Enschede. Op deze pagina presenteren we onze favoriete voorjaarsactiviteiten in de buitenlucht. Ga je voor een dynamisch stadsavontuur, een sportief bedrijfsuitje op het strand, of kies je liever voor een ontspannende rondvaart?

een outdoor bedrijfsuitje organiseren in Enschede

Ben je op zoek naar een bedrijfsuitje in de buitenlucht in Enschede? Nu de lente is aangebroken, is het tijd voor een gezellig bedrijfsuitje in de open lucht. Versterk, verbind, en breng energie in je team tijdens een van onze teambuildingactiviteiten. Geniet van de omgeving, het spel, en je collega’s tijdens uitdagende stadsactiviteiten. Wil je een stadsavontuur combineren met een diner in een gezellige horecalocatie? Laat ons je wensen weten, en wij van Uitjesbureau Enschede regelen het graag voor je!

onze top 3 voorjaarsuitjes

Laat het frisse lentelicht op je gezicht schijnen terwijl je samen met je collega’s deelneemt aan een van onze dynamische stadsspellen in Enschede. Strek je benen uit en ga samen met je team op zoek naar de overwinning. Je kunt uitdagende opdrachten, breinbrekers en opdrachten voor foto’s en video’s verwachten tijdens onze door GPS gestuurde games. Een stadsspel betekent ook dat je ongeveer 5 km wandelt, wat bijdraagt aan de gezelligheid en actie van het avontuur.

Penoze misdaadspel
Enschede

Penoze in Enschede biedt een opwindend bedrijfsuitje vol spanning en teambuilding. In het centrum van Enschede belandt jouw team plotseling in een benarde situatie: betrokken bij een grote drugsdeal met 1000 kilo cocaïne. De uitdaging is om de drugs slim weg te sluizen en te ontsnappen aan zowel de Enschedese onderwereld als de politie. Met de ‘Penoze’ app kunnen teams elkaar volgen en voorraden uitwisselen, waardoor het spel tot het laatste moment spannend blijft. Lukt het jouw team om als eerste de drugs veilig te stellen en de grootste drugssmokkelbende van Enschede te worden?Een onvergetelijke ervaring vol actie en teamwork in het hart van de stad.

Geheimen van Enschede

Tijdens het bedrijfsuitje “Geheimen van Enschede” nemen jij en je collega’s deel aan een spannend stadsspel, waarbij de textielstad haar best bewaarde geheimen deelt. In teams ga je op zoek naar verborgen schatten en ontrafel je mysteries door diverse uitdagende opdrachten uit te voeren. Dit actieve en leerzame personeelsuitje laat je de stad op een unieke manier ontdekken, waarbij je niet alleen leuke feitjes over Enschede leert, maar ook de teambuilding versterkt. In het sfeervolle centrum word je verwelkomd in een gezellige horecalocatie, waarna je met tablets en spelmaterialen gewapend de historische straatjes en pleinen verkent. 

Be smart citygame

Be Smart citygame in Enschede biedt een unieke mix van teambuilding en plezier. Dit op maat gemaakte stadsspel, met thema naar keuze, daagt teams uit met uitdagende opdrachten in het bruisende centrum. Van De Oude Markt tot Het H.J. van Heekplein, ontdek Enschede terwijl je strijdt om als eerste de eindbestemming te bereiken. De ‘BE SMART’-app houdt de teams in de gaten terwijl ze punten verdienen met opdrachten. Of het nu gaat om bewustwording van milieukwesties of het inwijden van nieuwe medewerkers, dit bedrijfsuitje zorgt voor een dynamische ervaring. Blijf scherp, want het spel kan op elk moment een onverwachte wending nemen.  Een onvergetelijke combinatie van teamspirit en competitie in het levendige Enschede.

bedrijfsuitjes in Enschede

Wil je meer informatie en advies ontvangen over het bedrijfsuitje dat gepland staat voor het voorjaar in Enschede? We staan klaar om uitvoerig met je te overleggen over de doelen, verlangens en ideeën. Ons ultieme streven is natuurlijk om voor alle collega’s een onvergetelijk teamuitje te organiseren. Een dag of weekend waar iedereen met veel plezier aan terugdenkt en enthousiast over praat. Aarzel niet om direct contact met ons op te nemen of het contactformulier in te vullen. We zullen binnen één werkdag contact met je opnemen.

nog meer voorjaarsuitjes

Monopoly streets

Het Monopoly Streets Dinerspel combineert spelplezier, teambuilding en culinaire ervaring. Beleef het klassieke Monopoly spel in real life terwijl je met je team strijdt om de beste straten van de stad. Tijdens een driegangendiner in twee restaurants voer je opdrachten uit en geniet je van de onvoorspelbaarheid van KANS- en Algemeen Fonds-kaarten. Het dessert onthult de winnaar, met prijzen als tastbare herinnering aan een uniek bedrijfsuitje.

Escape City

Escape City Enschede biedt een opwindend bedrijfsuitje waar teams samen uit de stad proberen te ontsnappen. Met spannende opdrachten en codes, en een tablet als gids, test dit actieve stadsspel de samenwerking en communicatie van het team. De ‘No Go Area’ voegt extra uitdaging toe. Een unieke en effectieve teambuilding-ervaring in het bruisende Enschede, waar het winnende team beloond wordt. Kortom, een spannende manier om teamspirit te versterken en Enschede te verkennen.

Ontdek de mol

Ontdek de Mol Enschede is een bloedstollend personeelsuitje waarin teams van 6-8 personen, uitgerust met tablets, de stad verkennen. Ieder team herbergt een Mol die de opdrachten saboteert. De uitdaging: verdien geld voor de pot en ontmasker de Mol in je eigen team. Creativiteit en scherpte zijn de sleutels tot succes. Aan het einde worden de beste teams en Mollen beloond. Een spannend en intrigerend spel voor teambuilding in het bruisende Enschede!

8.4
Reviews 507 beoordelingen klanten vertellen