Zomer uitjes in Enschede

Een zomer uitje organiseren in Enschede is altijd een goed idee! Tijdens de zomermaanden is het heerlijk om lekker naar buiten te gaan en de stad te ontdekken samen met je collega’s. Geniet van de zonnige, volle terrassen, de groene parken die vol in bloei staan en de gezelligheid op straat. Tijdens een zomer uitje ga je dus een outdoor teambuilding activiteit doen met je collega’s. Ga je voor een actief stadsspel of een sportief teamuitje? Ontdek onze outdoor zomer uitjes in Enschede op deze pagina en neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Outdoor bedrijfsuitjes in Enschede in de zomer

Wil je graag een outdoor bedrijfsuitje in de zomer boeken in Enschede? Wanneer het mooie weer om de hoek komt kijken, heeft iedereen weer zin om lekker naar buiten te gaan. Ga er daarom op uit met je collega’s tijdens een van onze zomer uitjes in Enschede. Tijdens een stadsspel werken we aan een betere onderlinge connectie en tillen we de teambuilding naar een hoger level. Wil je een stadsspel combineren met een lunch of diner? Wij kennen de leukste horecalocaties in Enschede en regelen dit ook voor jouw gezelschap. Tijdens een stadsspel ga je in teams het centrum van Enschede in, hier voer je verschillende opdrachten uit. De opdrachten variëren afhankelijk van het door jullie gekozen spel. Hieronder geven wij je een aantal tips voor leuke outdoor zomer uitjes in Enschede om te spelen met je collega’s.

onze top 3 zomer uitjes in Enschede

Het is weer de hoogste tijd om er op uit te gaan met je collega’s tijdens een van onze actieve stadsspellen in Enschede. Geniet van de warme zomer zon in je gezicht en ga samen met je teamgenoten voor de winst. Uitdagende opdrachten, hersenkrakers en foto -en video opdrachten komen voorbij tijdens onze gps gestuurde games. Voor welk stadsspel kiezen jullie? Tijdens een stadsspel wandel je ongeveer 5 km door het centrum van Enschede.

Penoze stadsspel in Enschede

Het misdaadspel Penoze in Enschede is een waanzinnig spannend en actief teamuitje in de binnenstad van Enschede. Jij en je collega’s zitten zwaar in de problemen. Door een aantal bedenkelijke contacten van je werkgever zijn jij en je collega’s plotseling betrokken geraakt bij een zeer omvangrijke drugsdeal. Jullie zijn daardoor in het bezit gekomen van 1000 kilo cocaïne. En leg dat maar eens maar uit aan meneer of mevrouw de rechterDe missie is helder, zorg dat je zo snel mogelijk van dat Zuid Amerikaanse pretpoeder afkomt. Aan jouw team de taak om een oplossing te vinden.

Charity Escape in Enschede

De Charity Escape is een razend spannend ontsnappingsspel in het gezellige centrum van Enschede. Jij en je collega’s spelen tijdens dit bedrijfsuitje in teams, er wordt met elkaar gestreden om een zo hoog mogelijk bedrag bij elkaar te spelen voor het door jullie gekozen goede doel. aan jij en je collega’s je inzetten voor bijvoorbeeld de Voedselbank Enschede Haaksbergen of strijden jullie voor de belangen van kansarme kinderen? De vragen en opdrachten tijdens deze escape game gaan over de verschillende goede doelen. Slechts één steeg, brug of straat leidt naar de ontsnapping.

Escape City in Enschede

Escape City is een actief bedrijfsuitje in de binnenstad van Enschede, waarbij een ontspannende wandeling met een spannend stadsspel wordt gecombineerd. Het doel is om door middel van het oplossen van opdrachten, codes en kennisvragen met jouw team te ontsnappen uit het centrum van Enschede. Escape City is een sociaal, spannend en actief bedrijfsuitje in Enschede waarbij samenwerking, overleg en goed naar elkaar luisteren de gereedschappen zijn die jouw team naar de uitweg leiden. Dat maakt deze game bijzonder geschikt als teambuilding uitje.

bedrijfsuitjes in Enschede

Wil jij graag meer informatie en advies over jullie bedrijfsuitje in de zomer in Enschede? Wij sparren graag uitgebreid met jou over de doelstellingen, wensen en ideeën. Natuurlijk met als enige doel om voor alle collega’s het perfecte zomerse teamuitje in Enschede te organiseren. Een dag of weekend waar iedereen nog vaak met veel plezier aan terugdenkt en over spreekt. Neem contact met ons op of vul het contactformulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

nog meer zomer uitjes in Enschede

Monopoly Streets Enschede

Strijd tijdens het stadsspel Monopoly Streets om de grootste vastgoedmagnaat van Enschede te worden. Net als bij het bekende bordspel Monopoly, heeft jouw team als missie om de mooiste straten en gewilde toplocaties in bezit te krijgenHet volbrengen van opdrachten tijdens dit stadsspel in de mooie binnenstad van Enschede levert punten op. Met deze punten kun je vastgoed kopen en voor je het weet ben je ineens de grote baas op De Oude Markt het H.J. van Heekplein of de Haaksbergerstraat. Zelfs de bekende Algemeen Fonds en Kanskaarten ontbreken niet tijdens dit stadsspel in Enschede.

Geheimen van Enschede

Tijdens het actieve stadsspel Geheimen van Enschede komen de verborgen verhalen van Enschede bovendrijven. Waar stonden ooit de oude stadspoorten? Wat bedoelt de echte Enschedeër als iemand een ‘zepezaadje is’ en wat zijn Kniepertjes? Het zijn zomaar voor de vuist weg wat voorbeelden. Tijdens dit personeelsuitje ontdekken jij en je collega’s steeds meer leuke weetjes over Enschede en zo gaan jullie de stad langzaam maar zeker in de ziel ‘kiek’n.’ Goede samenwerking is zeer belangrijk tijdens dit stadsspel en dat maakt dit bedrijfsuitje ook uitermate geschikt als teambuilding activiteit.

Be Smart citygame enschede

De zomerse BE SMART citygame is een bedrijfsuitje met eigen thema. Elkaar uitdagen, lef tonen, communicatie en samenwerkingdat is waar het om gaat tijdens dit actieve stadsspel in Enschede. Daag de concurrentie uit en zorg dat jouw team als eerste finisht. Gedurende het spel wandel je door de mooie binnenstad van Enschede, De Oude Markt, Het H.J. van Heekplein en de mooie kleine straatjes die je in de binnenstad aantreft. Geniet van al het moois dat Enschede aan je openbaart, maar blijf scherp! Een moment van verslapping kan jouw team zomaar de overwinning kosten en jullie gaan natuurlijk voor de winst!

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen