Herfst- en winteruitjes

Wil je een bedrijfsuitje in Enschede boeken voor de herfst- en wintermaanden van 2023/2024? Laat je betoveren door de charmante straten en parken van Enschede. Op deze pagina presenteren we onze favoriete activiteiten zowel binnen als buiten. Kies je voor een interactief dinerspel of heb je zin om een frisse neus te halen en de uitdaging aan te gaan met een stadsspel in het centrum van deze prachtige stad?

een indoor bedrijfsuitje organiseren in Enschede

Op zoek naar een indoor bedrijfsuitje in Enschede? De herfst en winter zijn aangebroken, en dat betekent dat het tijd is voor gezellige, knusse bedrijfsuitjes in sfeervolle horecagelegenheden in Enschede. Versterk en verdiep  jouw team tijdens een van onze teambuildingsactiviteiten in Enschede. Trakteer jezelf op een voortreffelijk driegangendiner terwijl je deelneemt aan een boeiend dinerspel. Wil je het dinerspel combineren met een prachtige, overdekte rondvaart over de grachten van Enschede? Breng je wensen aan ons over, en wij, het Uitjesbureau, zullen het met plezier voor je organiseren!

onze top 3 herfst- en winteruitjes

Op zoek naar een gezellig bedrijfsuitje in Enschede? Ga dan voor een knus dinerspel in een sfeervolle horecagelegenheid. Tijdens het dinerspel smul je van een heerlijk driegangendiner terwijl je deelneemt aan een spannend of grappig spel. Liever iets actievers? Kies dan voor een tablet-stadsspel en verken het winterse decor van de stad. Struin tijdens jullie teamuitje langs de gezellige pleintjes, grachten en bezienswaardigheden van Enschede. Of toch zoek naar een zomers bedrijfsuitje? Bij ons is er voor ieder wat wils!

Escaper dinner room Enschede

Terwijl jullie een heerlijk driegangendiner geserveerd krijgen, spelen jullie een spannende escape game in Enschede. Kunnen jullie goed overweg met cryptische aanwijzingen? Verbaas je collega’s met jouw misschien wel verborgen leiderschap talent of misschien ben je wel heel goed met puzzelen en vind jij als eerste alle puzzelstukjes bij elkaar om de escape game op te lossen! Samenwerking is tijdens dit teamuitje noodzakelijk, daarom is dit dinerspel het perfecte bedrijfsuitje voor teambuilding. 

Virtual reality dinerspel

Ben jij op zoek naar een uniek personeelsuitje terwijl je geniet van een heerlijk diner in enschede? Dit diner ervaar je wel op een heel bijzondere manier, namelijk in virtual realityBetreed samen met je collega’s de virtuele wereld en speel uitdagende teamopdrachten waarin je zicht en gehoor worden misleid. Goede samenwerking en communicatie is de sleutel tot succes. Lukt het jullie om de opdrachten succesvol te voltooien?

DE GROTE TV QUIZ DINERSHOW

Is jullie gespreksonderwerp elke maandag ook wat er op tv is geweest het afgelopen weekend? Dan is dit dinerspel in Enschede zeker iets voor jullie. Tijdens dit unieke teamuitje speel je verschillende rondes van bekende TV-quizformats. Heb je altijd al een keer mee willen doen aan De Slimste Mens, maar word je nooit gevraagd? Dit is je kans! Tussen het overheerlijke driegangendiner door spelen jullie in verschillende rondes de bekendste spellen van tv.  

bedrijfsuitjes in Enschede

Wil jij graag meer informatie en advies over jullie bedrijfsuitje tijdens de herfst en winter in Enschede? Wij sparren graag uitgebreid met jou over de doelstellingen, wensen en ideeën. Natuurlijk met als enige doel om voor alle collega’s het perfecte teamuitje in Enschede te organiseren. Een dag of weekend waar iedereen nog vaak met veel plezier aan terugdenkt en over spreekt. Neem direct contact met ons op of vul het contactformulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

nog meer herfst- en winteruitjes

Monopoly streets diner spel

Een bedrijfsuitje in Enschede waarbij je alle bekende gebouwen en straten gaat veroveren. Klinkt dat als een leuke activiteit voor jou en je collega’s? Kies dan voor het Monopoly Streets dinerspel als bedrijfsuitje. Lukt het jou en je teamgenoten om de bekende Sint-Bavokerk, het Teylers Museum en De Waag te bemachtigen? Eindig je als vastgoedmakelaar of belanden jij en je teamgenoten in de gevangenis? Daar zal het eten vast minder lekker smaken…

Escape city in Enschede

Escape City Enschede is een interactief bedrijfsuitje waar de spanning vanaf minuut 1 duidelijk aanwezig is. Het 3,5 uur durende spel bevat opdrachten, clues, codes en kennisvragen. Weet jij de antwoorden te vinden en lukt het om tegelijkertijd ook een beetje te genieten van de prachtige grachten, steegjes en straatjes? Lukt het jullie binnen de tijd? Laat je meeslepen tijdens dit spannende teambuilding uitje. 

wie is de mol the official game

Wie kent het tv-programma Wie is de Mol
 niet? In samenwerking met de makers van het Wie is de Mol tv-programma IDTV bieden wij de mogelijkheid om zelf te ervaren hoe het is om in de schoenen te staan van kandidaat of misschien zelf van de Mol. Dit teamuitje is heel goed te spelen in het voorjaar en de zomer en zorgt voor spanning, het vergt samenwerking maar ook oplettendheid. Wie is er te vertrouwen en wie niet? 

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen