Summer Dream Party in Enschede

» Uitje » Summer-dream-party-wit-is-it-in-enschede

bedrijfsfeest

Het themafeest Summer Dream Party zorgt deze avond voor een tropische omgeving waar je zo naar snakt! Wanneer het buiten net iets te koud is en de regen tegen de ramen slaat, droom je vast wel eens van zomerse temperaturen en hagelwitte stranden. De Summer Dream Party laat de zon weer even schijnen!  

Inclusief

 • Aankleding
 • Fotograaf
 • Entertainment
 • DJ / Live muziek
 • Onbeperkt Hollandse bar
 • Dinerbuffet en hapjes
Prijs & Details

Vanaf 75 personen

5 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

053 – 760 00 68

Stuur ons een bericht

Dans, drink en geniet tijdens de Summer Dream Party in Enschede!

Welk seizoen het ook mag zijn in Enschede, tijdens het themafeest Summer Dream Party is het altijd volop zomer. Dans, drink en geniet van heerlijk eten met je collega’s en waan je even in de tropische sferen. Koppel een thema aan het bedrijfsfeest Summer Dream Party zoals bijvoorbeeld een dresscode, een filmthema of een exotische plek op de aardbol! Gratis naamsuggestie van ons voor dit tropische feest in Enschede: Tukkers to the tropics!

Wat kun je verwachten tijdens de Summer Dream Party in Enschede?

Dit tropische personeelsuitje in Enschede wordt geheel op maat samengesteld en door ons georganiseerd. De locatie, styling, hapjes, drankjes en alle andere vormen van entertainment worden door ons geregeld. Jullie enige taak is om te feesten en te genieten! Jij en je collega’s worden verwelkomd in een gezellige horecalocatie in de sfeervolle binnenstad van Enschede. De tropische klanken strelen de oren en de eerste welkomstdrankjes staan al klaar. Zo glijd je heel snel in de zomerse sferen!  
 
In The White Lounge staat een prachtig dinerbuffet klaar. Terwijl je je het eten heerlijk laat smaken heb je ook ruimschoots de tijd om gezellig bij te praten met je collega’s. Na het diner neemt de live-DJ de avond over en dan mogen de voetjes van de vloer. De DJ en diverse live acts zullen voor een geweldige zomerse sfeer zorgen. Laat je meevoeren op de golven van de heerlijke muziek en gooi de voetjes van de vloer. Ben je even klaar met dansen en wil je gewoon even relaxed uitblazen onder het genot van een drankje? Pak je ontspanning aan de bar of in onze Lounge.

Offerteaanvraag

Dit themafeest in Enschede wordt geheel naar jouw wensen georganiseerd. Heb je zelf een locatie, een bepaalde DJ of artiest in gedachten? Of heb je ideeën over de aankleding van de avond? Alles is bespreekbaar en wij denken graag met je mee. We kunnen ook samen locaties bezoeken en meedenken over het menu. Heb je interesse in dit vrolijke zomerse bedrijfsfeest in Enschede? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan. Behalve in Enschede bieden wij dit personeelsuitje ook aan in andere steden in de regio, zoals Arnhem, Nijmegen en Maastricht.

Offerte Aanvragen

Inclusief

 • Aankleding
 • Fotograaf
 • Entertainment
 • DJ / Live muziek
 • Onbeperkt Hollandse bar
 • Dinerbuffet en hapjes
Prijs & Details

Vanaf 75 personen

5 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

053 – 760 00 68

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen