Bedrijfsfeest Machtig Marrakech – 1001 nachten Enschede

» Uitje » Bedrijfsfeest-machtig-marrakech-1001-nachten-enschede

arrangement bedrijfsfeest

Het bedrijfsfeest Machtig Marrakech in Enschede is een bijzondere avond. Tijdens deze avond ben je letterlijk heel even in een compleet andere wereld, namelijk in de kleurrijke straten van Marrakech. Enschede lijkt op deze avond heel ver weg wanneer je je in de Medina van Marrakech waant! Boek dit bedrijfsfeest in Enschede en beleef een bijzondere avond met je collega’s.

Inclusief

 • Uitnodigingen in stijl
 • Fotograaf
 • Aankleding van locatie
 • Entertainment
 • Licht en Geluid
 • Onbeperkt Hollandse bar
 • Diner of buffet
Prijs & Details

Vanaf 75 personen

5 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

053 – 760 00 68

Stuur ons een bericht

Bedrijfsfeest met thema Marrakech

Tijdens het bedrijfsfeest met thema Marrakech, ben je in een vingerknip van de Oude Markt in Enschede midden in de Oude Medina van Marrakech. Terwijl buiten onze Medina het dagelijkse leven in Enschede z’n eigen gang gaat, wanen jij en je collega’s je deze avond in het zwoele Marrakech. Van de aankleding tot de smalle steegjes, de kleurrijke kraampjes, het heerlijke eten en drankjes, de mix van geuren, de muziek en buikdanseressen. Er is echt aan alles gedacht om jou en je collega’s even in een heel andere wereld te laten zijn. 

Wat kun je verwachten tijdens het bedrijfsfeest Machtig Marrakech in Enschede?

De deelnemers aan het personeelsuitje Machtig Marrakech worden verwelkomd op een locatie in het centrum van Enschede. Wanneer jij en je collega’s zich ineens binnen de muren van de oude Medina begeven, is het H.J. van Heekplein gevoelsmatig heel ver weg. Plotseling sta je midden in de Rode Stad, zoals één van de vele bijnamen van Marrakech luidt. Marrakech is beroemd om het fantastische eten, de gastvrijheid en de overvloed aan kleuren. Bij aankomst in de Medina worden jij en je collega’s verwelkomd door de sultan en zijn harem en wordt er een lekker drankje geserveerd. Op die manier kunnen jullie de vele indrukken rustig op je in laten werken. Onze chefs bereiden ondertussen een overheerlijk diner en voor de dorstige mens staat er een uitgebreid drankassortiment ter beschikking. Terwijl je geniet van alle delicatessen die voorbijkomen, vermaken de marktkooplui jou en je collega’s met zeer speciale acts. 

Na het diner is er ruimschoots de tijd om te ontdekken wat Marrakech allemaal te bieden heeft. Gaat de waarzegster jouw toekomst voorspellen? Of ben jij die dappere collega die op de foto gaat met de buikdanseres en haar reuzenpython? Doe je mee aan een les buikdansen mee en verbaas jij je collega's met jouw souplesse en danstalenten? Alles is mogelijk tijdens het zeer bijzondere bedrijfsfeest Machtig Marrakech in Enschede! 

Wil je even bijkomen van alle indrukken en lekker ontspannen? Dan kun je heerlijk je rust pakken op een Oosters hemelbed vol met zachte kussens, terwijl je geniet van een heerlijk kopje Marokkaanse muntthee. Het gezellige en warme kaarslicht zorgt voor ontspanning. Drukte of rust: het ene sluit het andere niet uit tijdens dit speciale bedrijfsfeest met thema.  

Offerteaanvraag

Dit bijzondere bedrijfsfeest met thema in Enschede is geheel naar wens samen te stellen en kan plaatsvinden op een door ons gekozen locatie, maar mochten jullie zelf een prachtlocatie in gedachten hebben, dan is dat natuurlijk ook bespreekbaar. Is je interesse gewekt om zo’n magische avond voor je personeel te organiseren? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan. Dit personeelsuitje is behalve in Enschede ook te boeken in andere steden in de regio zoals Zwolle, Arnhem en Nijmegen.

Offerte Aanvragen

Inclusief

 • Uitnodigingen in stijl
 • Fotograaf
 • Aankleding van locatie
 • Entertainment
 • Licht en Geluid
 • Onbeperkt Hollandse bar
 • Diner of buffet
Prijs & Details

Vanaf 75 personen

5 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

053 – 760 00 68

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 491 beoordelingen klanten vertellen